Ridiko salotos su grietine
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 vienetas | ridikai (balti) |
| 2 vienetai | morkos |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (susmulkintos) |
| 1 valgomasis šaukštas | gražgarstės (susmulkinta) |
| 1 valgomasis šaukštas | svogūnų laiškai |
| 1 vienetas | svogūnai (nedidelis (raudonas)) |
| 1 vienetas | ridikėliai |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | paprikos milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Salotos su menkėmis
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Salotos drebučiuose
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Raudona mišrainė
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Salotos „Antikvaras“
-
Vištienos salotos
-
Morkų mišrainė
-
Salierų salotos su obuoliais
-
Agurkų salotos amerikietiškai
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Aštrios morkų salotos
-
Salotos su jūros kopūstais
Ridiko salotos su grietine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Ridikai, balti,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Petražolės, susmulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Gražgarstės, susmulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnų laiškai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, nedidelis (raudonas),
1 vienetas -
Ridikėliai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Paprikos milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
