
Ridiko salotos su grietine
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | ridikai (balti) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (susmulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | gražgarstės (susmulkinta) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnų laiškai |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis (raudonas)) |
1 vienetas | ridikėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | paprikos milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Porų salotos
-
Kiaušinių salotos
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Džiovintų vaisių salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Agurkų salotos amerikietiškai
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Sveikos salotos
-
Kalmarų puota
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Aštrios morkų salotos
Ridiko salotos su grietine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Ridikai, balti,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Petražolės, susmulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Gražgarstės, susmulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnų laiškai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, nedidelis (raudonas),
1 vienetas -
Ridikėliai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Paprikos milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...