
Ridiko salotos su grietine
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | ridikai (balti) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (susmulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | gražgarstės (susmulkinta) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnų laiškai |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis (raudonas)) |
1 vienetas | ridikėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | paprikos milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Aštrios morkų salotos
-
Pupelių salotos
-
Žiemos salotos
-
Silkė su pomidorų padažu
-
Gomaae špinatų salotos
-
Vėžių uodegėlių salotos
-
Salotos su mocarela
-
Morkų mišrainė
-
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Morkos su garstyčiomis
-
Salotos su tunu
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Grybų ir obuolių salotos
Ridiko salotos su grietine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Ridikai, balti,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Petražolės, susmulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Gražgarstės, susmulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnų laiškai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, nedidelis (raudonas),
1 vienetas -
Ridikėliai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Paprikos milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...