
Ridiko salotos su grietine
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | ridikai (balti) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (susmulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | gražgarstės (susmulkinta) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnų laiškai |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis (raudonas)) |
1 vienetas | ridikėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | paprikos milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Silkės salotos
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
-
Cikorijos salotos su svogūnais
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Salotos su tunu
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Gomaae špinatų salotos
-
Pikantiškos morkų salotos
-
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Žalioji kiaušinienė
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Silkė su pomidorų padažu
-
Mišrainė su mėsa
-
Morkų mišrainė
Ridiko salotos su grietine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Ridikai, balti,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Petražolės, susmulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Gražgarstės, susmulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnų laiškai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, nedidelis (raudonas),
1 vienetas -
Ridikėliai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Paprikos milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...