Žiedinius kopūstus nuplaukite, susmulkinkite, pamerkite 10-15 min. į pasūdytą vandenį. Tada nusausinkite, sudedėkite į dubenį, pasmulkinkite. Sudėkite sutarkuotas morkas, riešutus, krapus, krienus, majonezą, pabarstykite druska ir išmaišykite.
Puoškite lazdyno riešutais ir krapais.

Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žiediniai kopūstai |
2 vienetai | morkos |
3 valgomieji šaukštai | lazdyno riešutai (smulkinti) |
3 valgomieji šaukštai | krapai (smulkinti) |
1 valgomasis šaukštas | krienai (padažas) |
200 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Vėžių uodegėlių salotos
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Morkos su garstyčiomis
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Salotos su obuoliais
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
-
Kalmarų puota
-
Šviežių grybų salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Burokėlių salotos su varške
-
Aštrios morkų salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Salotos „Antikvaras“
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Ridikų salotos
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Morkų salotos su apelsinais
-
Kopūstų salotos
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Lazdyno riešutai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Krapai, smulkinti,
3 valgomieji šaukštai -
Krienai, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas,
200 gramų - Druska
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus nuplaukite, susmulkinkite, pamerkite 10-15 min. į pasūdytą vandenį. Tada nusausinkite, sudedėkite į dubenį, pasmulkinkite. Sudėkite sutarkuotas morkas, riešutus, krapus, krienus, majonezą, pabarstykite druska ir išmaišykite.
Puoškite lazdyno riešutais ir krapais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Audrius
2017-08-03 14:10
Paprastos, bet skanios.
-
li a
2014-03-22 14:44
morku tai bent as nematau
-
(anonimas)
2010-04-30 13:56
Liuks
-
Virginija
2010-01-05 11:12
visai nieko turėtų būti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...