Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.

Raudongūžių kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
2 valgomieji šaukštai | razinos |
1 stiklinė | obuoliai (tyrė) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Silkės salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Angliškos salotos
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Morkų salotos su apelsinais
-
Ridiko salotos su grietine
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Aštrios morkų salotos
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Ajerų salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Ropinės salotos
-
Ridikų salotos
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Morkos su garstyčiomis
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Salotos „Antikvaras“
Raudongūžių kopūstų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, raudongūžiai,
500 gramų -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Obuoliai, tyrė,
1 stiklinė -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Gvazdikėliai
- Muskatas
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...