Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.

Raudongūžių kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
2 valgomieji šaukštai | razinos |
1 stiklinė | obuoliai (tyrė) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ropinės salotos
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Žiemos salotos
-
Aštrios morkų salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Raudona mišrainė
-
Kiaušinių salotos
-
Silkės salotos
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Vėžių uodegėlių salotos
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Morkų salotos
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Šprotų salotos
-
Pupelių salotos
Raudongūžių kopūstų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, raudongūžiai,
500 gramų -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Obuoliai, tyrė,
1 stiklinė -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Gvazdikėliai
- Muskatas
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...