Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.

Raudongūžių kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
2 valgomieji šaukštai | razinos |
1 stiklinė | obuoliai (tyrė) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Silkė su pomidorų padažu
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Salotos su tunu
-
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
-
Salotos su menkėmis
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Salotos su pupelėmis
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Mišrainė su mėsa
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
-
Žiemos salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Cikorijos salotos su svogūnais
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
Raudongūžių kopūstų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, raudongūžiai,
500 gramų -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Obuoliai, tyrė,
1 stiklinė -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Gvazdikėliai
- Muskatas
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...