Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.

Raudongūžių kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
2 valgomieji šaukštai | razinos |
1 stiklinė | obuoliai (tyrė) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Krevečių salotos su padažu
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Morkų salotos su apelsinais
-
Silkė su pomidorų padažu
-
Sojų salotos
-
Džiovintų vaisių salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Aštrios morkų salotos
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Angliškos salotos
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Žiemos salotos
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Silkės salotos
-
Sveikos salotos
-
Ajerų salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Raudona mišrainė
Raudongūžių kopūstų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, raudongūžiai,
500 gramų -
Razinos,
2 valgomieji šaukštai -
Obuoliai, tyrė,
1 stiklinė -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Gvazdikėliai
- Muskatas
- Druska
- Cukrus
Gaminimo eiga:
Kopūsto gūžė supjaustoma siauromis juostelėmis ir pertrinama su druska ir cukrumi, palaikoma 1—2 val. Sudedamos nuplautos, nuplikytos ir nusausintos razinos, susmulkinti gvazdikėliai bei muskatas ir užpilama su aliejumi sumaišyta obuolių tyre. Jei reikia — parūgštinama citrinos sultimis ar citrinos rūgštimi.
Tokias salotas galima paruošti ir iš baltųjų gūžinių kopūstų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...