Burokėlių ir paprikų mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 kilogramai | burokėliai |
| 0.5 kilogramo | svogūnai |
| 0.5 kilogramo | paprika |
| 200 gramų | cukrus |
| 0.5 valgomojo šaukšto | druska |
| 150 gramų | acto |
| 0.5 litro | aliejaus |
| šiek tiek | bazilikas (švieži) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Burokėlius išvirti ir supjaustyti kubeliais (galima ir sutarkuoti, kaip patogiau), svogūnus ir paprika supjaustyti kubeliais ir patroškinti aliejuje. Paskui į puoda sudedami burokėliai, troškinti svogūnai su paprika, cukrus, druska, actas, aliejus ir maišant pavirinti 15 min. Patiekiant papuošti šviežiais bazilikų lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su menkėmis
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Raudona mišrainė
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Angliškos salotos
-
Vištienos salotos
-
Sojų salotos
-
Salotos su pupelėmis
-
Pupelių salotos
-
Kalmarų puota
-
Ridikų salotos
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Salotos su mocarela
-
Žuvies salotos su pomidorais
Burokėlių ir paprikų mišrainė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai,
4 kilogramai -
Svogūnai,
0.5 kilogramo -
Paprika,
0.5 kilogramo -
Cukrus,
200 gramų -
Druska,
0.5 valgomojo šaukšto -
Actas,
150 gramų -
Aliejus,
0.5 litro - Bazilikas, švieži
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius išvirti ir supjaustyti kubeliais (galima ir sutarkuoti, kaip patogiau), svogūnus ir paprika supjaustyti kubeliais ir patroškinti aliejuje. Paskui į puoda sudedami burokėliai, troškinti svogūnai su paprika, cukrus, druska, actas, aliejus ir maišant pavirinti 15 min. Patiekiant papuošti šviežiais bazilikų lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
ausra
2015-09-07 22:42
dariau ziema sia misraine labai skani. laikosi gerai
-
kam toks
2015-05-22 21:34
didelis kiekis?? 4kg burokeliu. cia juk ne ziemai ruosiam??? jei ziemai tai kai patroskinam ir i stiklainius?? kiek ilgai laikysis???
-
laimute
2012-08-27 11:26
labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
