
Vėžių uodegėlių salotos
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | morkos |
70 gramų | ryžiai (virti) |
1 vienetas | agurkų (marinuotas, vidutinio dydžio) |
100 gramų | vėžiai (uodegėlės, šviežios ar marinuotos) |
50 gramų | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Marinuotą agurką ir morką supjaustome šiaudeliais. Į salotinę sudedame visus produktus, užpilame majonezu ir išmaišome.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cikorijos salotos su svogūnais
-
Porų salotos
-
Raudona mišrainė
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Ropinės salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
-
Kiaušinių salotos
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Silkė su pomidorų padažu
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Svogūnai su actu
-
Salotos su menkėmis
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Salotos drebučiuose
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
Vėžių uodegėlių salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
70 gramų -
Agurkai, marinuotas, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Vėžiai, uodegėlės, šviežios ar marinuotos,
100 gramų -
Majonezas,
50 gramų
Gaminimo eiga:
Marinuotą agurką ir morką supjaustome šiaudeliais. Į salotinę sudedame visus produktus, užpilame majonezu ir išmaišome.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...