
Šalta juodoji avietinė arbata
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 mililitrų | juodoji arbata (stipri) |
150 mililitrų | vanduo |
2 arbatiniai šaukšteliai | aviečių uogienės |
10 vienetų | ledukai |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Pasigaminti juodąją arbatą, jei reikia, įdėti į ją cukraus. Aviečių uogienę išmaišyti su vandeniu.
2.
Arbatoms atvėsius supilti jas į ąsotį ir įpilti tiek virinto vandens, kokio stiprumo arbatos gėrimo Jūs norite - ragaukite.
3.
Aš arbatas praskiedžiu apytiksliai 200 mililitrų vandens. Esant norui, pridėti ledukų. Arbatų santykį galima koreguoti. Jeigu norite, kad aviečių skonis jaustųsi labiau, avietinės arbatos pilkite daugiau arba atvirkščiai. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo Kašmyro arbata „Chai“
-
Žiemos arbata
-
Imbierinė arbata
-
Šalta žalioji arbata
-
Jaunystės eliksyras
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Šaltoji arbata
-
Putino uogų arbata
-
Šalta mėtų arbata
-
Prakaitavimą skatinanti anyžinė arbata
-
Šaltoji aviečių arbata
-
Arbatos punčas
-
Arbata su prieskoniais
-
Šalta kmynų arbata
-
Arbatos gėrimas
-
Šalta juodoji arbata
-
Žalioji arbatėlė, kojeles sužvarbusiems
-
Gervuogių lapų arbata
-
„Masala Chai“ pagal Ritą
-
Anyžinė arbata nuo kosulio
Šalta juodoji avietinė arbata
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Juodoji arbata, stipri,
300 mililitrų -
Vanduo,
150 mililitrų -
aviečių uogienė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Ledukai,
10 vienetų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Deimantė
Gaminimo eiga:
Pasigaminti juodąją arbatą, jei reikia, įdėti į ją cukraus. Aviečių uogienę išmaišyti su vandeniu.
Arbatoms atvėsius supilti jas į ąsotį ir įpilti tiek virinto vandens, kokio stiprumo arbatos gėrimo Jūs norite - ragaukite.
Aš arbatas praskiedžiu apytiksliai 200 mililitrų vandens. Esant norui, pridėti ledukų. Arbatų santykį galima koreguoti. Jeigu norite, kad aviečių skonis jaustųsi labiau, avietinės arbatos pilkite daugiau arba atvirkščiai. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...