
Balta mišrainė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | bulvių ( Ilzenbergo dvaro ūkis) |
5 vienetai | kiaušiniai (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | rauginti agurkai (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 žiupsneliai | kvapieji pipirai |
2 žiupsneliai | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves, morkas, kiaušinius išverdu ir supjaustau.
2.
Agurkus smulkinu ir, nuspaudusi skystį, dedu į indą su smulkintomis daržovėmis, beriu pipirų, krapų ir viską maišau su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos mišrainė
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Jautienos salotos
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Mišrainė "Dovana"
-
Suomiškos salotos
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Ryžių mišrainė
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Skaniosios salotos
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Salotos su krekeriais
-
Burokėlių salotos
-
Japoniškos salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Rusiška mišrainė su grybais
Balta mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
5 vienetai -
Kiaušiniai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Rauginti agurkai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
2 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvapieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Džiovinti krapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas, kiaušinius išverdu ir supjaustau.
Agurkus smulkinu ir, nuspaudusi skystį, dedu į indą su smulkintomis daržovėmis, beriu pipirų, krapų ir viską maišau su majonezu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Sandra
2018-03-31 07:53
Jeigu mėgstate, galima dėti, bet tikrai nėra būtina :) Mano šeimoje niekas žirnelių nevalgo, todėl baltą mišrainę ruošiame be jų ir kuo skaniausiai susivalgo :)
-
Jūratė
2018-03-15 15:08
Būtinai reikia žirnelių
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...