Balta mišrainė
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Virtų daržovių mišrainė su majonezu. Tinka skanauti vieną ir prie mėsos patiekalų. Virtų daržovių mišrainė su majonezu. Tinka skanauti vieną ir prie mėsos patiekalų. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai bulvių ( Ilzenbergo dvaro ūkis)
5 vienetai kiaušiniai (Ilzenbergo dvaro ūkis)
2 vienetai morkos
2 vienetai rauginti agurkai (Ilzenbergo dvaro ūkis)
4 valgomieji šaukštai majonezas
2 žiupsneliai kvapieji pipirai
2 žiupsneliai džiovintų krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves, morkas, kiaušinius išverdu ir supjaustau.
2.
Agurkus smulkinu ir, nuspaudusi skystį, dedu į indą su smulkintomis daržovėmis, beriu pipirų, krapų ir viską maišau su majonezu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Balta mišrainė

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Virtų daržovių mišrainė su majonezu. Tinka skanauti vieną ir prie mėsos patiekalų. Rima
Gaminimo eiga:
  1. Bulves, morkas, kiaušinius išverdu ir supjaustau.

  2. Agurkus smulkinu ir, nuspaudusi skystį, dedu į indą su smulkintomis daržovėmis, beriu pipirų, krapų ir viską maišau su majonezu.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (3)


  • Sandra 2018-03-31 07:53

    Jeigu mėgstate, galima dėti, bet tikrai nėra būtina :) Mano šeimoje niekas žirnelių nevalgo, todėl baltą mišrainę ruošiame be jų ir kuo skaniausiai susivalgo :)


  • Jūratė 2018-03-15 15:08

    Būtinai reikia žirnelių


Daugiau receptų