Balta mišrainė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai | bulvių ( Ilzenbergo dvaro ūkis) |
5 vienetai | kiaušiniai (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | rauginti agurkai (Ilzenbergo dvaro ūkis) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 žiupsneliai | kvapieji pipirai |
2 žiupsneliai | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Bulves, morkas, kiaušinius išverdu ir supjaustau.
2.
Agurkus smulkinu ir, nuspaudusi skystį, dedu į indą su smulkintomis daržovėmis, beriu pipirų, krapų ir viską maišau su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių salotos
- Makaronų salotos su graikiškais riešutais
- Mišrainė "Žiemos vakarui"
- Vištienos mišrainė
- Rudeniška silkė su daržovėmis
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Liežuvio salotos
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Salotos "Ananasas"
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Duonos užkandėlė
- Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
- Tuno salotos su feta sūriu
- Salotos su ančiuviais
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Azijos salotos
- Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
- Mišrainė valgomam krepšelyje
- Grybų ir obuolių salotos
Balta mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, Ilzenbergo dvaro ūkis,
5 vienetai -
Kiaušiniai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Rauginti agurkai, Ilzenbergo dvaro ūkis,
2 vienetai -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvapieji pipirai,
2 žiupsneliai -
Džiovinti krapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Bulves, morkas, kiaušinius išverdu ir supjaustau.
Agurkus smulkinu ir, nuspaudusi skystį, dedu į indą su smulkintomis daržovėmis, beriu pipirų, krapų ir viską maišau su majonezu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Sandra
2018-03-31 07:53
Jeigu mėgstate, galima dėti, bet tikrai nėra būtina :) Mano šeimoje niekas žirnelių nevalgo, todėl baltą mišrainę ruošiame be jų ir kuo skaniausiai susivalgo :)
-
Jūratė
2018-03-15 15:08
Būtinai reikia žirnelių
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...