Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
AUTORIUS:
www.adverum.lt
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 gramų vištienos filė (kepta)
1 vienetas obuoliai
1 sauja riešutai (graikiniai)
200 gramų varškė (grūdėta)
0.5 arbatinio šaukštelio imbieras (tarkuotas)
1 sauja sėklų mišinys
Papuošimui:
šiek tiek petražolės
Užpilui:
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis acto (balto vyno)
1 arbatinis šaukštelis medus (skystas)
0.5 arbatinio šaukštelio imbieras (tarkuotas)
šiek tiek dižono garstyčios
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais.
2.
Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu.
3.
Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite.
4.
Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite.
5.
Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai: Papuošimui: Užpilui:
Gaminimo eiga:
  1. Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais.

  2. Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu.

  3. Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite.

  4. Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite.

  5. Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė www.adverum.lt
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų