
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
100 gramų | vištienos filė (kepta) | |
1 vienetas | obuoliai | |
1 sauja | riešutai (graikiniai) | |
200 gramų | varškė (grūdėta) | |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (tarkuotas) | |
1 sauja | sėklų mišinys | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | petražolės | |
Užpilui: | ||
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 arbatinis šaukštelis | acto (balto vyno) | |
1 arbatinis šaukštelis | medus (skystas) | |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (tarkuotas) | |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais.
2.
Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu.
3.
Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite.
4.
Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite.
5.
Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Salotos su kepenėlėmis
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Šprotų salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Liežuvio salotos
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Jūros gėrybių salotos
-
Sojų salotos
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos filė, kepta,
100 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Riešutai, graikiniai,
1 sauja -
Varškė, grūdėta,
200 gramų -
Imbieras, tarkuotas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sėklų mišinys ,
1 sauja
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, balto vyno,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus, skystas,
1 arbatinis šaukštelis -
Imbieras, tarkuotas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Dižono garstyčios
Gaminimo eiga:
Paukštieną ir obuolį supjaustykite kubeliais.
Graikinius riešutus truputį pasmulkinkite peiliu.
Paukštieną, riešutus, grūdėtą varškę, sėklų mišinį ir tarkuotą imbierą sudėkite į dubenį bei švelniai sumaišykite.
Pagaminkite užpilą, supilkite ant salotų bei išmaišykite.
Papuoškite petražole ir keliais nesmulkintais graikiniais riešutais.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...