1 gūželė | salotos (Iceberg) | |
2 galvos | svogūnai (mėlynieji) | |
1 galva | pomidorai | |
2 saujos | alyvuogių | |
4 valgomieji šaukštai | sūris (kietasis) | |
4 vienetai | vištienos filė | |
Padažui: | ||
360 mililitrų | majonezas | |
50 mililitrų | vanduo | |
2 arbatiniai šaukšteliai | padažas (Volčesterio) | |
1 arbatinis šaukštelis | acto (baltojo vyno) | |
4 skiltelės | česnakas | |
2 valgomieji šaukštai | sūris (kietasis) | |
1 pakelis | ančiuvių |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos su slyvomis
- Mišrainė "Žiemos vakarui"
- Vištienos salotos
- Vištienos ir ananasų mišrainė
- Bulvių mišrainė
- Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Salotos „Drakonas“
- Raudonikių salotos su daržovėmis
- Skaniausia mišrainė
- Bulvinė mišrainė
- Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
- Salotos „Sniegena“
- Salotos su menkėmis
- Salotos su jūros kopūstais
- Rudmėsių salotos
- Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
- Sočioji mišrainė
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Grybų mišrainė
Cezario salotos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Salotos, Iceberg,
1 gūželė -
Svogūnai, mėlynieji,
2 galvos -
Pomidorai,
1 galva -
Alyvuogės,
2 saujos -
Sūris, kietasis,
4 valgomieji šaukštai -
Vištienos filė,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Majonezas,
360 mililitrų -
Vanduo,
50 mililitrų -
Padažas, Volčesterio,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Actas, baltojo vyno,
1 arbatinis šaukštelis -
Česnakas,
4 skiltelės -
Sūris, kietasis,
2 valgomieji šaukštai -
Ančiuviai,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus padažui skirtus ingredientus sumaišome ir blenderio pagalba sutriname iki vienalytės masės. Iškepame vištienos file. Į lėkštę suplėšome salotas, pilame paruoštą padažą uždedame žiedais supjaustytus svogūnus, pomidorų gabaliukus, alyvuoges, pabarstome kietuoju sūriu. Ant salotų uždedame keptą vištienos file. Skanaus!
Komentarai (2)
-
Agne
2015-04-01 02:25
Yra tam tikra ir labai skani, traski Romanine salota, kuri naudoja cezario salotoms. Pagal tikraji italiska recepta. Nerealiai skanios su butent situo padazu salotos. Acii