
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | burokėliai |
1 skardinė | konservuoti kukurūzai |
1 vienetas | poras |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 skardinė | konservuoti žirneliai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
5 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
1 žiupsnelis | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Porą,svogūnų laiškus susmulkiname, pomidoriukus perpjauname pusiau.
2.
Į tarkuotus burokėlius sudedame konservuotus kukurūzus ir žirnelius (maži indeliai), pjaustytą porą, pasūdome, pabarstome pipirais ir viską išmaišome su aliejumi. Lėkštėje, iš gautos masės, suformuojame vainiko formą, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Itališkos salotos
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Žiemos mišrainė
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Silkė su daržovėmis
-
Saldžios vištienos salotos
-
Silkės tortas
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Pupelių mišrainė
-
Mišrainė su mėsa
-
Mišrainė su krabais
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Makaronų mišrainė
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Salotos su liežuviu
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Konservuoti kukurūzai,
1 skardinė -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Konservuoti žirneliai,
1 skardinė -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, slyviniai,
5 vienetai -
Dižono garstyčios,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Porą,svogūnų laiškus susmulkiname, pomidoriukus perpjauname pusiau.
Į tarkuotus burokėlius sudedame konservuotus kukurūzus ir žirnelius (maži indeliai), pjaustytą porą, pasūdome, pabarstome pipirais ir viską išmaišome su aliejumi. Lėkštėje, iš gautos masės, suformuojame vainiko formą, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Alma
2016-12-09 15:09
Koks skonis?
-
Kamilė
2013-12-18 21:13
Koks fainas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...