Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 kilogramas | burokėliai |
| 1 skardinė | konservuoti kukurūzai |
| 1 vienetas | poras |
| 1 pundelis | svogūnų laiškai |
| 1 skardinė | konservuoti žirneliai |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 5 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
| 1 žiupsnelis | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Porą,svogūnų laiškus susmulkiname, pomidoriukus perpjauname pusiau.
2.
Į tarkuotus burokėlius sudedame konservuotus kukurūzus ir žirnelius (maži indeliai), pjaustytą porą, pasūdome, pabarstome pipirais ir viską išmaišome su aliejumi. Lėkštėje, iš gautos masės, suformuojame vainiko formą, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Šparagų mišrainė
-
Vištienos salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Saldžios vištienos salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Bulvių salotos daniškai
-
Mišarine "Paberžis"
-
Morkų - agurkų salotos
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Krabų mišrainė
-
Mišrainė su rūkyta dešra
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Grybų salotos
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Konservuoti kukurūzai,
1 skardinė -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Konservuoti žirneliai,
1 skardinė -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, slyviniai,
5 vienetai -
Dižono garstyčios,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Porą,svogūnų laiškus susmulkiname, pomidoriukus perpjauname pusiau.
Į tarkuotus burokėlius sudedame konservuotus kukurūzus ir žirnelius (maži indeliai), pjaustytą porą, pasūdome, pabarstome pipirais ir viską išmaišome su aliejumi. Lėkštėje, iš gautos masės, suformuojame vainiko formą, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Alma
2016-12-09 15:09
Koks skonis?
-
Kamilė
2013-12-18 21:13
Koks fainas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
