Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | burokėliai |
1 skardinė | konservuoti kukurūzai |
1 vienetas | poras |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 skardinė | konservuoti žirneliai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
5 vienetai | pomidorai (slyviniai) |
1 žiupsnelis | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Porą,svogūnų laiškus susmulkiname, pomidoriukus perpjauname pusiau.
2.
Į tarkuotus burokėlius sudedame konservuotus kukurūzus ir žirnelius (maži indeliai), pjaustytą porą, pasūdome, pabarstome pipirais ir viską išmaišome su aliejumi. Lėkštėje, iš gautos masės, suformuojame vainiko formą, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio su sūriu salotos
- Kopūstų ir daržovių salotos
- Lašišos salotos
- Pupelių ir duonos mišrainė
- ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
- Tuno salotos stiklinėse
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Daniškos salotos
- Porų mišrainė su obuoliais
- Salotos su vištiena
- Vištienos salotos
- Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
- Grūdėtos varškės salotos
- Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
- Mišrainė valgomam krepšelyje
- Pupelių salotos su skrebučiais
- Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Burokėliai,
1 kilogramas -
Konservuoti kukurūzai,
1 skardinė -
Poras,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Konservuoti žirneliai,
1 skardinė -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, slyviniai,
5 vienetai -
Dižono garstyčios,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius išverdame, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Porą,svogūnų laiškus susmulkiname, pomidoriukus perpjauname pusiau.
Į tarkuotus burokėlius sudedame konservuotus kukurūzus ir žirnelius (maži indeliai), pjaustytą porą, pasūdome, pabarstome pipirais ir viską išmaišome su aliejumi. Lėkštėje, iš gautos masės, suformuojame vainiko formą, pabarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (5)
-
Alma
2016-12-09 15:09
Koks skonis?
-
Kamilė
2013-12-18 21:13
Koks fainas!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...