2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanduo |
100 gramų | kiauliena (kumpis arba dešra) |
2 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės apkepas
- Paprastas varškės apkepas
- Sūrio kepsnys
- Varškėtukai
- Bulvių ir varškės apkepas
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Laukinis sūris
- Varškės apkepas su persikais
- Kepenėlių kepsneliai
- Suflė su žirneliais
- Špinatų apkepas
- Stebuklingas omletas
- Aromatingieji varškėčiai
- Omletas su žirneliais
- Šašlykai garstyčių marinate
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Špinatų apkepas su varške
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Grill sūris
- Varškės virtinukai
Studentiški pusryčiai
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Vanduo
-
Kiauliena, kumpis arba dešra,
100 gramų -
Duona, balta,
2 riekės - Prieskoniai
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.