Populiariausi receptai šią savaitę

Mielinė širdelė

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Kepimui: Patiekiant:
Autoriaus žodis: Mielinės tešlos širdelės su trintomis, šaldytomis avietėmis. Rima
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius išplaku su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Į kiaušinių masę pilu pieną, dedu grietinę, sijoju miltus sumaišytus su sausomis mielėmis, pridedu minkšto sviesto. Tešlą gerai išmaišau, tešla gana tiršta, jei reikia pridedu miltų, palieku šiltai, kad pakiltų apie 1 valandą.

  2. Kepu su trupučiu aliejaus, ant nedidelės ugnies. Skanauju su uogiene.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų