
Žiediniai kopūstai tešloje
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | kvietiniai miltai |
0.8 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį. Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos. Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Svogūnai prie alaus
-
Kepti kiaušiniai
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Užtepėlė su krabais
-
Kiaušinienė pomidoruose
-
Vištienos vyniotinis
-
Mocarelos užkandis
-
Girti čeburėkai
-
Naminiai kebabai su vištiena
-
Cukinijų užkanda
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Lašišos sumuštinukai
-
Keptos krevetės
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Žvynabudės muštiniai
-
Plakta kiaušinienė kaip darželyje
Žiediniai kopūstai tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Pienas,
4/5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį. Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos. Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...