Žiediniai kopūstai tešloje
INGREDIENTAI:
800 gramų | žiediniai kopūstai |
100 gramų | kvietiniai miltai |
0.8 stiklinės | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį. Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos. Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Svogūnai prie alaus
- Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Sumuštiniai "Laiveliai"
- Rūkyti kumpio gabalai
- Kiaušinienė
- Brusketa
- Skrebučiai su sūriu
- Įdarytos bulvės
- Vabaliukai
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Antiena drebučiuose (šaltiena)
- Skani užkandėlė
- Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
- Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
- Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
- Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
- Pomidorų užkandėlė
- Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
- Skani užkandėlė su kepenine dešra
Žiediniai kopūstai tešloje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žiediniai kopūstai,
800 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Pienas,
4/5 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiediniai kopūstai 1—2 val. mirkomi pasūdytame vandenyje. Vėliau dedami į verdantį pasūdytą, parūgštintą, pasaldintą vandenį. Išvirę kopūstai suskirstomi mažais žiedynėliais. Iš miltų, pieno, kiaušinių ir trupučio druskos užmaišoma tirštoka tešla. Kopūsto gūželės pasmeigiamos šakute, panardinamos į tešlą ir dedamos į gerai įkaitintus riebalus. Iš visų pusių apkepamos. Baigiama kepti ant mažos ugnies. Tiekti tinka su kitomis virtomis ar keptomis daržovėmis, bruknių uogiene.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...