Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 100 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
| 100 gramų | salotų mišinys |
| 1 vienetas | greipfrutai |
| 1 vienetas | žaliosios citrinos sultys |
| 1 vienetas | aitriosios paprikos |
| 50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 10 gramų | kalendra |
| 2 valgomieji šaukštai | granatai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
2.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
3.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Salotos su tunu
-
Mišrios salotos
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Mišrainė "Naktis"
-
Morkų - agurkų salotos
-
Salotos su apelsinu
-
Ryžių salotos
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Salotos su silke
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Lašišos salotos
-
Salotos su kepenėlėmis
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Rudenio salotos su silke
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Greipfrutai,
1 vienetas -
Žaliosios citrinos sultys,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Kalendra,
10 gramų -
Granatai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
