
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | greipfrutai |
1 vienetas | žaliosios citrinos sultys |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
10 gramų | kalendra |
2 valgomieji šaukštai | granatai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
2.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
3.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Švežių kopūstų salotos
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Jautienos salotos
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Mėsos mišrainė
-
Kalmarų salotos
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Mišrainė krepšelyje
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Krabų mišrainė
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Kuskuso salotos
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Saldžios vištienos salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Greipfrutai,
1 vienetas -
Žaliosios citrinos sultys,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Kalendra,
10 gramų -
Granatai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...