Salotos Kalėdų stalui
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | vištiena (krūtinėlė, virta) | |
šiek tiek | majonezas (neriebus) | |
200 gramų | sūris (fermentinis) | |
1 stiklinė | grybai (kepti) | |
3 vienetai | svogūnai (kepti) | |
1 sauja | alyvuogių | |
Papuošimui: | ||
1 pundelis | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, sūrį sutarkuoti burokine tarka, kubeliais supjaustyti pomidorus, pusiau perpjaukite alyvuoges (viską dėti į atskirus indus). Grybus iškepti kartu su svogūnais.
2.
Į vainiko formos tortinę sluoksniais dėti salotas: pirma, vištienos, tada grybų su svogūnais sluoksnį, sluoksnį pomidorų, alyvuogių ir sūrio. Kiekvieną sluoksnį padengti plonu majonezo sluoksniu.
3.
Ant viršaus dėti žalumynų ir puošti mišrainę kaip širdis geidžia :)
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šprotų salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
- Salotos su avokadu
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Širdžių salotos
- Rusiška mišrainė
- Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
- Kalmarų salotos
- Karštos kukurūzų salotos
- Pupų salotos
- Vištienos ir daržovių mišrainė
- Brokolių salotų gaminimas
- Vinigretas
- Gardžioji makaronų mišrainė
- Močiutės burokėlių salotos
- Žirnelių salotos su kumpiu
- Salotos "Kačiukai"
- Raudonikių salotos su daržovėmis
- Grybų salotos
- Jolantos sočioji mišrainė
Salotos Kalėdų stalui
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, krūtinėlė, virta,
250 gramų - Majonezas, neriebus
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Grybai, kepti,
1 stiklinė -
Svogūnai, kepti,
3 vienetai -
Alyvuogės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Žalumynai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, sūrį sutarkuoti burokine tarka, kubeliais supjaustyti pomidorus, pusiau perpjaukite alyvuoges (viską dėti į atskirus indus). Grybus iškepti kartu su svogūnais.
Į vainiko formos tortinę sluoksniais dėti salotas: pirma, vištienos, tada grybų su svogūnais sluoksnį, sluoksnį pomidorų, alyvuogių ir sūrio. Kiekvieną sluoksnį padengti plonu majonezo sluoksniu.
Ant viršaus dėti žalumynų ir puošti mišrainę kaip širdis geidžia :)
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...