Salotos Kalėdų stalui
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 250 gramų | vištiena (krūtinėlė, virta) | |
| šiek tiek | majonezas (neriebus) | |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) | |
| 1 stiklinė | grybai (kepti) | |
| 3 vienetai | svogūnai (kepti) | |
| 1 sauja | alyvuogių | |
| Papuošimui: | ||
| 1 pundelis | žalumynų | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, sūrį sutarkuoti burokine tarka, kubeliais supjaustyti pomidorus, pusiau perpjaukite alyvuoges (viską dėti į atskirus indus). Grybus iškepti kartu su svogūnais.
2.
Į vainiko formos tortinę sluoksniais dėti salotas: pirma, vištienos, tada grybų su svogūnais sluoksnį, sluoksnį pomidorų, alyvuogių ir sūrio. Kiekvieną sluoksnį padengti plonu majonezo sluoksniu.
3.
Ant viršaus dėti žalumynų ir puošti mišrainę kaip širdis geidžia :)
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Pupelių salotos
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Brokolių salotos
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Makaronų mišrainė
-
Salotos „Irida“
-
Fantastiškos salotos
-
Salotos su vištiena
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Skanumynas
-
Kiaušinių salotos
-
Neapolio salotos
-
Cezario salotos
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Silkė su daržovėmis
Salotos Kalėdų stalui
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, krūtinėlė, virta,
250 gramų - Majonezas, neriebus
-
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Grybai, kepti,
1 stiklinė -
Svogūnai, kepti,
3 vienetai -
Alyvuogės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Žalumynai,
1 pundelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti nedideliais gabaliukais, sūrį sutarkuoti burokine tarka, kubeliais supjaustyti pomidorus, pusiau perpjaukite alyvuoges (viską dėti į atskirus indus). Grybus iškepti kartu su svogūnais.
Į vainiko formos tortinę sluoksniais dėti salotas: pirma, vištienos, tada grybų su svogūnais sluoksnį, sluoksnį pomidorų, alyvuogių ir sūrio. Kiekvieną sluoksnį padengti plonu majonezo sluoksniu.
Ant viršaus dėti žalumynų ir puošti mišrainę kaip širdis geidžia :)
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
