
Vengriškos bulvių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | bulvių (virtos) |
500 gramų | obuoliai |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 stiklinė | lazdyno riešutai |
100 gramų | majonezas |
0.5 stiklinės | baltas vynas |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | acto |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomi kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama šiek tiek cukraus. Salotos sudedamos į salotinę, užpilamos majonezu, pabarstoma druskos, cukraus, pipirų, užpilama acto, citrinos sulčių, aliejaus, vyno.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių salotos
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Salotos prie alaus
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Mėsos mišrainė
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Burokėlių salotos
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Pievagrybių mišrainė
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
-
Sojų salotos
-
Rudmėsių salotos
-
Tuno salotos
-
Bavarijos salotos
-
Salotos su džiovintais grybais
Vengriškos bulvių salotos
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
-
Bulvės, virtos,
500 gramų -
Obuoliai,
500 gramų -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Lazdyno riešutai,
1 stiklinė -
Majonezas,
100 gramų -
Baltas vynas,
0.5 stiklinės -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti obuoliai ir bulvės supjaustomi kubiukais, riešutai ir kiaušinio baltymai smulkiai sukapojami. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama šiek tiek cukraus. Salotos sudedamos į salotinę, užpilamos majonezu, pabarstoma druskos, cukraus, pipirų, užpilama acto, citrinos sulčių, aliejaus, vyno.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Liuse
2015-11-08 19:14
O tryni ismest?
-
(anonimas)
2009-03-05 16:15
Puikumelis :ok:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...