
Virtas karpis padaže
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | obuolių sultys |
0.5 stiklinės | vanduo |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | citrinos (skiltelių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Naminė pica
-
Bulvytės fri
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Krabų lazdelės tešloje.
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Silkė su paprikomis
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Buritos (burritos)
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Krevetės šoninės patale
Virtas karpis padaže
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Karpis,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Citrinos, skiltelių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...