Virtas karpis padaže
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | karpis |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 stiklinė | obuolių sultys |
| 0.5 stiklinės | vanduo |
| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 0.5 stiklinės | aliejaus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | citrinos (skiltelių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
-
Šokoladinės vynuogės
-
Pakora
-
Velykų suktinukai - sushi
-
Paprikų suktinukai
-
Sūrios lazdelės
-
Riešutų užkandėlė
-
Silkė pataluose
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Obuoliai skarelėse
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Roksės užkandėlė
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Silkės su citrina
-
Mini picos su trupintu gaudos sūriu
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Braškės šokolade
-
Kiaušininė užkandėlė
Virtas karpis padaže
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Karpis,
1 kilogramas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Obuolių sultys,
1 stiklinė -
Vanduo,
0.5 stiklinės -
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Petražolės
- Citrinos, skiltelių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis supjaustoma 2 cm pločio gabalais. Smulkiai supjaustytas svogūnas pakepinamas su aliejumi puode, supilamas vanduo, obuolių sultys, pasūdoma, suberiami prieskoniai ir užvirinama. Sudedama žuvis, įpilama aliejaus ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusi žuvis kiaurasamčiu išgriebiama ir sudedama į pailgą pusdubenį. Likęs sultinys virinamas, kol lieka pusė. Sultinys plakamas, lašinant likusį aliejų. Baigiant plakti suberiami supjaustyti petražolių lapeliai. Užpilta šiuo padažu žuvis pastatoma šaltai. Tiekiama papuošta citrinos skiltelėmis, petražolėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
