Mišrainė su vištiena ir grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | vištienos filė |
| 150 gramų | pievagrybiai (marinuoti arba kepinti) |
| 1 stiklinė | alyvuogių |
| 3 vienetai | agurkų (rauginti) |
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | majonezas |
| 0.5 vieneto | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Vištienos krūtinėlę išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir supjaustykite. Svogūną susmulkinkite, papriką supjaustykite juostelėmis, alyvuoges perpjaukite pusiau, virtus kiaušinius ir agurkus supjaustykite. Į dubenį sudėkite marinuotus grybus ir visus paruoštus ingredientus. Išmaišykite su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Makaronų salotos
-
Šparagų mišrainė
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Itališkos salotos
-
Pupų salotos
-
Bulvinė mišrainė
-
Krabų salotos
-
Avokadų salotos
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Makaronai su baklažanais
-
Salotos su liežuviu
-
Salotos "Atgaiva"
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Mišrainė su mėsa
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Rudenio salotos su silke
Mišrainė su vištiena ir grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
1 vienetas -
Pievagrybiai, marinuoti arba kepinti,
150 gramų -
Alyvuogės,
1 stiklinė -
Agurkai, rauginti,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Majonezas
-
Paprika,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę išvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir supjaustykite. Svogūną susmulkinkite, papriką supjaustykite juostelėmis, alyvuoges perpjaukite pusiau, virtus kiaušinius ir agurkus supjaustykite. Į dubenį sudėkite marinuotus grybus ir visus paruoštus ingredientus. Išmaišykite su majonezu.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Jonė
2014-05-28 09:23
Turėtų būt labai skani, reiks pamėgint.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
