
Svarainių sirupas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | svarainiai |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite ir gerai nusausinkite svarainius.
2.
Supjaustykite svarainius smulkiomis skiltelėmis išimdami sėklas.
3.
Supilkite susmulkintus svarainius į stiklainį ir užpilkite cukrumi (cukraus pilkite šiek tiek mažesniu sluoksniu nei svarainių inde).
4.
Stiklainį uždenkite dangteliu, padėkite 7 dienoms, kad cukrus ištrauktų svarainių sultis (kas porą dienų galite papildyti cukraus jei susidarius sultims svarainiai neapsemti sirupu).
5.
Praėjus 7 dienoms nusunkite sirupą ir jį laikykite vėsioje vietoje.
6.
Toks svarainių sirupas yra saldžiarūgščio skonio tinka įvairiems gėrimams, arbatai pagardinti. Dėl gaivaus svarainių aromato gali būti naudojamas kaip ingredientas konditerijos gaminiams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakavos gėrimas
-
Arbūzų - raudonųjų serbentų sultys
-
Citrinų gėrimas
-
Kakava
-
Juodųjų serbentų - arbūzų sultys
-
Karštas šokoladas su romu
-
Žemuogių gėrimas
-
Braškių gaiva
-
Slyvaičių ir mėtų gėrimas
-
Serbentų sultys su medumi
-
Baltarusiškas medus
-
Egzotiškos salotos su braškėmis
-
Melionų - imbierų gėrimas
-
Vasariškų sulčių asorti
-
Gervuogių gaiva
-
Pieno ir graikinių riešutų gėrimas
-
Bazilikų ir citrinos gėrimas
-
Šviežių morkyčių sultys
-
Karštas šokoladas
-
Beržų sula
Svarainių sirupas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Svarainiai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir gerai nusausinkite svarainius.
Supjaustykite svarainius smulkiomis skiltelėmis išimdami sėklas.
Supilkite susmulkintus svarainius į stiklainį ir užpilkite cukrumi (cukraus pilkite šiek tiek mažesniu sluoksniu nei svarainių inde).
Stiklainį uždenkite dangteliu, padėkite 7 dienoms, kad cukrus ištrauktų svarainių sultis (kas porą dienų galite papildyti cukraus jei susidarius sultims svarainiai neapsemti sirupu).
Praėjus 7 dienoms nusunkite sirupą ir jį laikykite vėsioje vietoje.
Toks svarainių sirupas yra saldžiarūgščio skonio tinka įvairiems gėrimams, arbatai pagardinti. Dėl gaivaus svarainių aromato gali būti naudojamas kaip ingredientas konditerijos gaminiams.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...