Svarainių sirupas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| šiek tiek | svarainiai |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite ir gerai nusausinkite svarainius.
2.
Supjaustykite svarainius smulkiomis skiltelėmis išimdami sėklas.
3.
Supilkite susmulkintus svarainius į stiklainį ir užpilkite cukrumi (cukraus pilkite šiek tiek mažesniu sluoksniu nei svarainių inde).
4.
Stiklainį uždenkite dangteliu, padėkite 7 dienoms, kad cukrus ištrauktų svarainių sultis (kas porą dienų galite papildyti cukraus jei susidarius sultims svarainiai neapsemti sirupu).
5.
Praėjus 7 dienoms nusunkite sirupą ir jį laikykite vėsioje vietoje.
6.
Toks svarainių sirupas yra saldžiarūgščio skonio tinka įvairiems gėrimams, arbatai pagardinti. Dėl gaivaus svarainių aromato gali būti naudojamas kaip ingredientas konditerijos gaminiams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrinų vanduo
-
Mėtinis limonadas
-
Vasariškų sulčių asorti
-
Arbūzų punčas
-
Kmynų gėrimas
-
Moliūgų sultys
-
Kavos gėrimas
-
Mėtų limonadas
-
Braškių gaiva
-
Gervuogių gaiva
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Apelsinų gaiva
-
Nealkoholinis „Glitveinas“
-
Braškių limonadas
-
Citrinų ir mėtų gėrimas
-
Citrinų gėrimas
-
Džiovintų vaisių nuoviras
-
Kakavos gėrimas
-
Obuolių gėrimas
-
Kokosų gėrimas
Svarainių sirupas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Svarainiai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir gerai nusausinkite svarainius.
Supjaustykite svarainius smulkiomis skiltelėmis išimdami sėklas.
Supilkite susmulkintus svarainius į stiklainį ir užpilkite cukrumi (cukraus pilkite šiek tiek mažesniu sluoksniu nei svarainių inde).
Stiklainį uždenkite dangteliu, padėkite 7 dienoms, kad cukrus ištrauktų svarainių sultis (kas porą dienų galite papildyti cukraus jei susidarius sultims svarainiai neapsemti sirupu).
Praėjus 7 dienoms nusunkite sirupą ir jį laikykite vėsioje vietoje.
Toks svarainių sirupas yra saldžiarūgščio skonio tinka įvairiems gėrimams, arbatai pagardinti. Dėl gaivaus svarainių aromato gali būti naudojamas kaip ingredientas konditerijos gaminiams.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
