
Svarainių sirupas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
šiek tiek | svarainiai |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite ir gerai nusausinkite svarainius.
2.
Supjaustykite svarainius smulkiomis skiltelėmis išimdami sėklas.
3.
Supilkite susmulkintus svarainius į stiklainį ir užpilkite cukrumi (cukraus pilkite šiek tiek mažesniu sluoksniu nei svarainių inde).
4.
Stiklainį uždenkite dangteliu, padėkite 7 dienoms, kad cukrus ištrauktų svarainių sultis (kas porą dienų galite papildyti cukraus jei susidarius sultims svarainiai neapsemti sirupu).
5.
Praėjus 7 dienoms nusunkite sirupą ir jį laikykite vėsioje vietoje.
6.
Toks svarainių sirupas yra saldžiarūgščio skonio tinka įvairiems gėrimams, arbatai pagardinti. Dėl gaivaus svarainių aromato gali būti naudojamas kaip ingredientas konditerijos gaminiams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sultys su česnaku
-
Mėlynių gėrimas
-
Slyvaičių ir mėtų gėrimas
-
Arbūzinis gėrimas
-
Baltarusiškas medus
-
Karštas šokoladas
-
Kmynų gėrimas
-
Medaus ir sulčių gėrimas
-
Arvydo geriamos sveikatingumo salotos
-
Citrinų gėrimas
-
Citrusinių vaisių gėrimas
-
Arbūzų - raudonųjų serbentų sultys
-
Šviežių morkyčių sultys
-
Šaltalankių gaiva
-
Moliūgų sultys
-
Paskanintas mineralinis vanduo
-
Pieno - braškų kokteilis
-
Gėriams iš pomidorų
-
Bazilikų ir citrinos gėrimas
-
Serbentų sultys su medumi
Svarainių sirupas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Svarainiai
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite ir gerai nusausinkite svarainius.
Supjaustykite svarainius smulkiomis skiltelėmis išimdami sėklas.
Supilkite susmulkintus svarainius į stiklainį ir užpilkite cukrumi (cukraus pilkite šiek tiek mažesniu sluoksniu nei svarainių inde).
Stiklainį uždenkite dangteliu, padėkite 7 dienoms, kad cukrus ištrauktų svarainių sultis (kas porą dienų galite papildyti cukraus jei susidarius sultims svarainiai neapsemti sirupu).
Praėjus 7 dienoms nusunkite sirupą ir jį laikykite vėsioje vietoje.
Toks svarainių sirupas yra saldžiarūgščio skonio tinka įvairiems gėrimams, arbatai pagardinti. Dėl gaivaus svarainių aromato gali būti naudojamas kaip ingredientas konditerijos gaminiams.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...