Svogūninis gėris nuo peršalimo
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Pasigaminau šį, sakyčiau gardėsį netgi. Pati dalinuosi receptu tik jau pamačiusi akivaizdžius rezultatus. Mano pirmieji peršalimo simptomai nugalėti. O juk dar ir skanus šis Pasigaminau šį, sakyčiau gardėsį netgi. Pati dalinuosi receptu tik jau pamačiusi akivaizdžius rezultatus. Mano pirmieji peršalimo simptomai nugalėti. O juk dar ir skanus šis maistas vaistas. Toks žiemiškas desertukas. (...daugiau) Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 stiklinės vanduo
1 vienetas svogūnai
1 vienetas žalioji citrina
2 valgomieji šaukštai medus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Supjaustytą svogūną virti vandenyje 15 minučių. 5 - 7 minutes pravėsinti ir įmaišyti medų. Kai visai atvėsta, įmaišyti vienos citrinos sultis.
2.
Gerti po 1 didelį šaukštą nevalgant tuo metu, 3 kartus į dieną. Po 2 dienų reikia pasigaminti naują maistą - vaistą. Į sveikatą!

Populiariausi receptai šią savaitę

Svogūninis gėris nuo peršalimo

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Pasigaminau šį, sakyčiau gardėsį netgi. Pati dalinuosi receptu tik jau pamačiusi akivaizdžius rezultatus. Mano pirmieji peršalimo simptomai nugalėti. O juk dar ir skanus šis ( ...daugiau ) Regina
Gaminimo eiga:
  1. Supjaustytą svogūną virti vandenyje 15 minučių. 5 - 7 minutes pravėsinti ir įmaišyti medų. Kai visai atvėsta, įmaišyti vienos citrinos sultis.

  2. Gerti po 1 didelį šaukštą nevalgant tuo metu, 3 kartus į dieną. Po 2 dienų reikia pasigaminti naują maistą - vaistą. Į sveikatą!

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (3)


  • Kristina 2017-04-03 12:30

    Bet tai neskanu:-(
    X-(


Daugiau receptų