Beržų sula
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
10 litrų sula
100 gramų avižų (grudai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Tai mūsų protėvių sulos receptas. Į statinę ar stiklainiu supilkite sulą.
Ant sulos paviršiaus suberkite avižas, kurios sudygs ir padarys natūralų dangtį. Sulą laikykite vėsiame sandėlyje, tamsoje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Beržų sula

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Tai mūsų protėvių sulos receptas. Į statinę ar stiklainiu supilkite sulą.
Ant sulos paviršiaus suberkite avižas, kurios sudygs ir padarys natūralų dangtį. Sulą laikykite vėsiame sandėlyje, tamsoje.

Reklama:

Komentarai (8)


  • Danutė 2015-03-29 18:52

    Galima užšaldyti, būna, kaip šviežia.


  • ukininkas 2015-03-22 12:48

    javizos skesta,po to ibrinksta ir iskyla


  • bb 2015-03-07 19:56

    jau eile metu darau taip:I taip vadinamus "bambalius" nuo mineralinio vandens supilu sula ir imetu 10-15 razinu,issilaiko iki kito sulos leidimo laiko,laikau saltame rusyje,sandariai uzsukus


  • K 2014-03-26 21:57

    Turbut supyle traiskytas sausu pusryciu avizas, todel ir nuskendo


  • vidas 2013-04-29 15:32

    nuo kada avižos skęsta?


  • ... 2010-08-03 14:57

    o mums surugo kazin kodel?


  • Sigitas 2010-04-05 21:04

    Avizos neskesta.


  • nereikia visada tikėti tuo, ką tau pataria tavo stilistas... 2009-08-16 16:55

    :-) Jei subersite avižas į sulą, jos nusės į dugną. Ir jūsų sula nuo avižų labai greitai surūgs


Daugiau receptų