Tai mūsų protėvių sulos receptas. Į statinę ar stiklainiu supilkite sulą.
Ant sulos paviršiaus suberkite avižas, kurios sudygs ir padarys natūralų dangtį. Sulą laikykite vėsiame sandėlyje, tamsoje.

Beržų sula
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
10 litrų | sula |
100 gramų | avižų (grudai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir salierų gėrimas
-
Grybų sultys
-
Šaltalankio sultys
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Džiovintų vaisių nuoviras
-
Karštas šokoladas
-
Pieno ir graikinių riešutų gėrimas
-
Melionų - imbierų gėrimas
-
Nealkoholinis „Glitveinas“
-
Šaltalankių gaiva
-
Aguoninis pienas
-
Agurkų ir vyšnių gėrimas
-
Vaistai nuo peršalimo
-
Braškių limonadas
-
Citrinų gėrimas
-
Kmynų gėrimas
-
Moliūgų sultys
-
Juodųjų serbentų - arbūzų sultys
-
Pipirmėtės sultys
-
Serbentų sultys su medumi
Beržų sula
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sula,
10 litrų -
Avižos, grudai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tai mūsų protėvių sulos receptas. Į statinę ar stiklainiu supilkite sulą.
Ant sulos paviršiaus suberkite avižas, kurios sudygs ir padarys natūralų dangtį. Sulą laikykite vėsiame sandėlyje, tamsoje.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Danutė
2015-03-29 18:52
Galima užšaldyti, būna, kaip šviežia.
-
ukininkas
2015-03-22 12:48
javizos skesta,po to ibrinksta ir iskyla
-
bb
2015-03-07 19:56
jau eile metu darau taip:I taip vadinamus "bambalius" nuo mineralinio vandens supilu sula ir imetu 10-15 razinu,issilaiko iki kito sulos leidimo laiko,laikau saltame rusyje,sandariai uzsukus
-
K
2014-03-26 21:57
Turbut supyle traiskytas sausu pusryciu avizas, todel ir nuskendo
-
vidas
2013-04-29 15:32
nuo kada avižos skęsta?
-
...
2010-08-03 14:57
o mums surugo kazin kodel?
-
Sigitas
2010-04-05 21:04
Avizos neskesta.
-
nereikia visada tikėti tuo, ką tau pataria tavo stilistas...
2009-08-16 16:55
:-) Jei subersite avižas į sulą, jos nusės į dugną. Ir jūsų sula nuo avižų labai greitai surūgs
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...