Vaisius užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrintų per naktį.
Po to vaisius su vandeniu kaitinti ant vidutinės/silpnos ugnies 25-30 min.
Įmaišyti cukrų.
Nukošti. Gerti galima ir šaltą, ir šiltą.
Džiovintų vaisių nuoviras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 700 mililitrų | vanduo |
| 1 vienetas | vanilė (lazdelė) |
| 100 gramų | vaisiai (džiovinti, įvairūs) |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrinų vanduo
-
Serbentų sultys su medumi
-
Svarainių sirupas
-
Pomidorų sultys su česnaku
-
Braškių gaiva
-
Šviežių morkyčių sultys
-
Arbūzų punčas
-
Bazilikų ir citrinos gėrimas
-
Paskanintas mineralinis vanduo
-
Kavos gėrimas
-
Moliūgų sultys
-
Gėriams iš pomidorų
-
Egzotiškos salotos su braškėmis
-
Juodųjų serbentų - arbūzų sultys
-
Citrusinių vaisių gėrimas
-
Obuolių gėrimas
-
Mėlynių gėrimas
-
Kalėdinių saldainių lazdelių gėrimas
-
Citrinų gėrimas
-
Arbūzų - raudonųjų serbentų sultys
Džiovintų vaisių nuoviras
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
700 mililitrų -
Vanilė, lazdelė,
1 vienetas -
Vaisiai, džiovinti, įvairūs,
100 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vaisius užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrintų per naktį.
Po to vaisius su vandeniu kaitinti ant vidutinės/silpnos ugnies 25-30 min.
Įmaišyti cukrų.
Nukošti. Gerti galima ir šaltą, ir šiltą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
