Vaisius užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrintų per naktį.
Po to vaisius su vandeniu kaitinti ant vidutinės/silpnos ugnies 25-30 min.
Įmaišyti cukrų.
Nukošti. Gerti galima ir šaltą, ir šiltą.

Džiovintų vaisių nuoviras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
700 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | vanilė (lazdelė) |
100 gramų | vaisiai (džiovinti, įvairūs) |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieno ir graikinių riešutų gėrimas
-
Citrinų gėrimas
-
Pieno - braškų kokteilis
-
Paskanintas mineralinis vanduo
-
Grybų sultys
-
Vanduo su uogų ledukais
-
Agurkų ir vyšnių gėrimas
-
Juodųjų serbentų - arbūzų sultys
-
Obuolių gėrimas
-
Vasariškų sulčių asorti
-
Nealkoholinis „Glitveinas“
-
Kaukazinių slyvaičių ir mėtų gėrimas
-
Serbentų skonio ledukai
-
Kakava
-
Aguoninis pienas
-
Moliūgų sultys
-
Kakavos gėrimas
-
Mėtų limonadas
-
Šaltalankių gaiva
-
Slyvaičių ir mėtų gėrimas
Džiovintų vaisių nuoviras
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
700 mililitrų -
Vanilė, lazdelė,
1 vienetas -
Vaisiai, džiovinti, įvairūs,
100 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vaisius užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrintų per naktį.
Po to vaisius su vandeniu kaitinti ant vidutinės/silpnos ugnies 25-30 min.
Įmaišyti cukrų.
Nukošti. Gerti galima ir šaltą, ir šiltą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...