Vaisius užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrintų per naktį.
Po to vaisius su vandeniu kaitinti ant vidutinės/silpnos ugnies 25-30 min.
Įmaišyti cukrų.
Nukošti. Gerti galima ir šaltą, ir šiltą.
Džiovintų vaisių nuoviras
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 700 mililitrų | vanduo |
| 1 vienetas | vanilė (lazdelė) |
| 100 gramų | vaisiai (džiovinti, įvairūs) |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltalankio sultys
-
Pieno - braškų kokteilis
-
Pomidorų sultys su česnaku
-
Vynuogių gėrimas
-
Juodųjų serbentų - arbūzų sultys
-
Karštas šokoladas
-
Arbūzinis gėrimas
-
Arbūzų - raudonųjų serbentų sultys
-
Beržų sula
-
Arbūzų punčas
-
Serbentų sultys su medumi
-
Karštas šokoladas su romu
-
Vanduo su uogų ledukais
-
Gėriams iš pomidorų
-
Šviežių morkyčių sultys
-
Citrinų–pieno gėrimas
-
Kavos gėrimas
-
Kalėdinių saldainių lazdelių gėrimas
-
Paskanintas mineralinis vanduo
-
Kakava
Džiovintų vaisių nuoviras
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
700 mililitrų -
Vanilė, lazdelė,
1 vienetas -
Vaisiai, džiovinti, įvairūs,
100 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vaisius užpilti vandeniu ir palikti, kad išbrintų per naktį.
Po to vaisius su vandeniu kaitinti ant vidutinės/silpnos ugnies 25-30 min.
Įmaišyti cukrų.
Nukošti. Gerti galima ir šaltą, ir šiltą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
