Braškes supjausčiau griežinėliais.
Į dubenį sudėjau arbūzus, braškes, supyliau citrinos sultis, cukrų ir viską užpyliau gazuotu vandeniu.
Arbūzų punčas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 kilogramai | arbūzų (minkštimas supjaustytas kubeliais, be sėklų) |
2 litrai | vanduo (gazuotas) |
2 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
400 gramų | braškės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bazilikų ir citrinos gėrimas
- Citrinų gėrimas
- Braškių limonadas
- Šaltalankio sultys
- Slyvaičių ir mėtų gėrimas
- Moliūgų sultys
- Nealkoholinis „Glitveinas“
- Vasariškų sulčių asorti
- Medaus ir sulčių gėrimas
- Beržų sula
- Egzotiškos salotos su braškėmis
- Obuolių gėrimas
- Spanguolių gėrimas
- Apelsinų gaiva
- Mėtų limonadas
- Karštas šokoladas
- Pieno ir graikinių riešutų gėrimas
- Obuolių sulčių gėrimas su medumi
- Pipirmėtės sultys
- Melionų - imbierų gėrimas
Arbūzų punčas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Arbūzai, minkštimas supjaustytas kubeliais, be sėklų,
2 kilogramai -
Vanduo, gazuotas,
2 litrai -
Citrinos, sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Braškės,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes supjausčiau griežinėliais.
Į dubenį sudėjau arbūzus, braškes, supyliau citrinos sultis, cukrų ir viską užpyliau gazuotu vandeniu.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...