Mėtas užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 5 min. Po to mėtų lapelius išgriebiame.
Vandenį atvėsiname.
Arbūzų minkštimus, vandenį, citrinos sultis ir cukrų (jei norisi saldžiau) sudedame į plakimo indą. Viską gerai išplakame.

Arbūzinis gėrimas
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 litras | vanduo |
0.5 vieneto | citrinos |
500 gramų | arbūzų (minkštimas be sėklų) |
1 sauja | mėta (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nealkoholinis „Glitveinas“
-
Obuolių ir salierų gėrimas
-
Arbūzų punčas
-
Mėlynių gėrimas
-
Spanguolių gėrimas
-
Karštas šokoladas
-
Vaisinis glotnutis su mėtų arbata
-
Karštas šokoladas su romu
-
Pomidorų sultys su česnaku
-
Baltarusiškas medus
-
Citrinų gėrimas
-
Moliūgų sultys
-
Karštas šokoladas
-
Šaltalankio sultys
-
Pipirmėtės sultys
-
Apelsinų gaiva
-
Braškių limonadas
-
Gervuogių gaiva
-
Šaltoji kmynų ir melisos arbata
-
Kavos gėrimas
Arbūzinis gėrimas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Arbūzai, minkštimas be sėklų,
500 gramų -
Mėta, lapai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėtas užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 5 min. Po to mėtų lapelius išgriebiame.
Vandenį atvėsiname.
Arbūzų minkštimus, vandenį, citrinos sultis ir cukrų (jei norisi saldžiau) sudedame į plakimo indą. Viską gerai išplakame.
Reklama:
Komentarai (3)
-
benas slaptas
2014-02-02 11:18
Senovinis gerimas zinokit skanu no jo pasveikoi.
-
Karolina
2009-08-06 13:00
tikriausiai labai skanu,reikes kada nors pasidaryti :mmm:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...