
Šašlykas granatų sulčių marinate
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | kiauliena |
0.5 litro | sultys (granatų) |
1 kilogramas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (kaukaukazietiškų prieskonių mišinys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, žiedais- svogūnus. Mėsą, svogūnus užpilti sultimis, berti prieskonių išmaišyti ir marinuoti per nakt. Verti ant iešmų, kepti ir skanauti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų apkepas su varške
-
Paprastas varškės apkepas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Varškės apkepas
-
Stebuklingas omletas
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Kiaušiniai garuose
-
Špinatų apkepas
-
Turkiškai pagaminti kiaušiniai
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Tirolietiškas omletas su grybais
Šašlykas granatų sulčių marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Sultys, granatų,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 kilogramas - Prieskoniai, kaukaukazietiškų prieskonių mišinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, žiedais- svogūnus. Mėsą, svogūnus užpilti sultimis, berti prieskonių išmaišyti ir marinuoti per nakt. Verti ant iešmų, kepti ir skanauti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...