Šašlykas granatų sulčių marinate
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | kiauliena |
0.5 litro | sultys (granatų) |
1 kilogramas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (kaukaukazietiškų prieskonių mišinys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, žiedais- svogūnus. Mėsą, svogūnus užpilti sultimis, berti prieskonių išmaišyti ir marinuoti per nakt. Verti ant iešmų, kepti ir skanauti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškėtukai
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Varškėčiai su džiovintais vaisiais
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
- Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
- Omletas su žirneliais
- Bulvių ir varškės apkepas
- Tinginių pyragas
- Varškės apkepas su persikais
- Varškės ir sūrio apkepas
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
- Omletas su šernienos paštetu
- Cukinijos su varškės įdaru
- Gardus varškės apkepas
- Varškės blyneliai
- Ant žarijų keptas sūris
- Škotiški kiaušiniai
- Šventinė kiaulienos armonikėlė
- Virti varškėčiai su braškiniu padažu
Šašlykas granatų sulčių marinate
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena,
1 kilogramas -
Sultys, granatų,
0.5 litro -
Svogūnai,
1 kilogramas - Prieskoniai, kaukaukazietiškų prieskonių mišinys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulieną supjaustyti gabaliukais, žiedais- svogūnus. Mėsą, svogūnus užpilti sultimis, berti prieskonių išmaišyti ir marinuoti per nakt. Verti ant iešmų, kepti ir skanauti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...