Kopūstą ir papriką supjaustyti. Į dubenį sudėti kopūstą, papriką, kukurūzus, supjaustytus svogūnų laiškus. Išspausti šiek tiek citrinos sulčių, pagardinti druska, aliejumi.
Sklanaus.

Švežių kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
šiek tiek | svogūnų laiškai |
1 skardinė | kukurūzai (konservuoti) |
0.5 galvos | kopūstai |
2 vienetai | paprika |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | citrinos ((sultys)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Grybų salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Silkė vyno padaže
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Jūros gėrybių salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Ryžių salotos
-
Angliškos salotos
-
Salotos su menkėmis
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Salotos su liežuviu
-
Salotos su tunu
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
Švežių kopūstų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Svogūnų laiškai
-
Kukurūzai, konservuoti,
1 skardinė -
Kopūstai,
0.5 galvos -
Paprika,
2 vienetai - Druska
- Aliejus
- Citrinos, (sultys)
Gaminimo eiga:
Kopūstą ir papriką supjaustyti. Į dubenį sudėti kopūstą, papriką, kukurūzus, supjaustytus svogūnų laiškus. Išspausti šiek tiek citrinos sulčių, pagardinti druska, aliejumi.
Sklanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...