Salotas sukapoti arba suplėšyti.
Vištienos filė susmulkinti.
Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Salotas sumaišyti su vištiena ir kriauše.
Ant salotų išspausti česnako skiltelę, užberti prieskonių ir išmaišyti su kefyru.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Itališkos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
100 gramų | salotos |
100 gramų | vištienos filė (kepta) |
1 vienetas | kriaušės |
50 mililitrų | kefyras |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevečių salotos
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Škvalas
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Vištienos mišrainė
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Neapolio salotos
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Balta mišrainė
-
Makaronų salotos su tunu
-
Bulvių salotos
-
Kalmarų salotos
-
Salotos su apelsinu
-
Prahos salotos
-
Šprotų salotos
-
Tuno salotos
Itališkos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, vištienai
-
Salotos,
100 gramų -
Vištienos filė, kepta,
100 gramų -
Kriaušės,
1 vienetas -
Kefyras,
50 mililitrų -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotas sukapoti arba suplėšyti.
Vištienos filė susmulkinti.
Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Salotas sumaišyti su vištiena ir kriauše.
Ant salotų išspausti česnako skiltelę, užberti prieskonių ir išmaišyti su kefyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...