Salotas sukapoti arba suplėšyti.
Vištienos filė susmulkinti.
Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Salotas sumaišyti su vištiena ir kriauše.
Ant salotų išspausti česnako skiltelę, užberti prieskonių ir išmaišyti su kefyru.
Itališkos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (vištienai) |
100 gramų | salotos |
100 gramų | vištienos filė (kepta) |
1 vienetas | kriaušės |
50 mililitrų | kefyras |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slovakiška mišrainė
- Tuno salotos
- Grybų ir obuolių salotos
- Salotos „Sniegena“
- Makaronų salotos
- Salotos „Spark“
- Salotos su menkėmis
- Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
- Neringos salotos
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Mišrainė „Sotumėlis“
- Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Gardžiosios bulvių salotos
- Sloksniuotas salotos
- Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
- Salotos su liežuviu
- Daržovių ir vaisių salotos
- Kumpio salotos su pievagrybiais
- Žalios salotos su silke
Itališkos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, vištienai
-
Salotos,
100 gramų -
Vištienos filė, kepta,
100 gramų -
Kriaušės,
1 vienetas -
Kefyras,
50 mililitrų -
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotas sukapoti arba suplėšyti.
Vištienos filė susmulkinti.
Kriaušę nulupti ir supjaustyti kubeliais.
Salotas sumaišyti su vištiena ir kriauše.
Ant salotų išspausti česnako skiltelę, užberti prieskonių ir išmaišyti su kefyru.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...