Brokolį supjaustome žiedynais ir apverdame (10 minučių atidengtu dangčiu) arba gariname specialiame samtyje (10 minučių atidengtu dangčiu).
Apvirus, atvėsiname ir smulkiai suplėšius gabalėliais, suberiame į dubenį.

Margosios salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | brokoliai |
300 gramų | krabų mėsos |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Krabų mėsą suplėšome gabalėliais ant brokolio.
3.
Pagardiname druska ir sudėję majonezą, sumaišome.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Brokolių salotos
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Jautienos salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Liežuvio salotos
-
Veršienos salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Vinigretas
Margosios salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Brokoliai,
1 vienetas -
Krabų mėsa,
300 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokolį supjaustome žiedynais ir apverdame (10 minučių atidengtu dangčiu) arba gariname specialiame samtyje (10 minučių atidengtu dangčiu).
Apvirus, atvėsiname ir smulkiai suplėšius gabalėliais, suberiame į dubenį.Krabų mėsą suplėšome gabalėliais ant brokolio.
Pagardiname druska ir sudėję majonezą, sumaišome.
Reklama:
Komentarai (3)
-
edita
2016-06-27 14:44
Skanu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...