Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 skiltelės | česnakas |
200 gramų | krabų lazdelės |
2 vienetai | burokėliai |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvirtus burokėlius nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Nuluptus kiaušinius ir krabų lazdeles supjaustykite kubeliais, smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite sūrį, susmulkinkite česnaką. Viską pasūdykite, sumaišykite, užpilkite pagal skonį majonezo. Puoškite žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Cukinija su ančiuviais
- Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
- Pievagrybiai su svogūnais
- Makaronų salotos su kumpiu
- Karštos vištienos salotos
- Konservuotų grybų salotos
- Bulvių salotos su svogūnais
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Valentino salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Baltos salotos su dešra
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Grybai salotų padaže
- Makaronai su papaja
- Lengvos pavasario salotos
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Bajoriškos salotos
- Mišrainė su vištiena ir grybais
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Burokėliai,
2 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Druska
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtus burokėlius nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka. Nuluptus kiaušinius ir krabų lazdeles supjaustykite kubeliais, smulkiai supjaustykite arba sutarkuokite sūrį, susmulkinkite česnaką. Viską pasūdykite, sumaišykite, užpilkite pagal skonį majonezo. Puoškite žalumynais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Regina
2018-03-17 17:40
Labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...