1 vienetas | pekino kopūstai |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | paprika (geltona) |
šiek tiek | alyvuogių (juodosios) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
200 gramų | kalakutiena (krūtinėlė, virta) |
šiek tiek | majonezas |
Į lėkštę gražiai dėliojame daržoves, pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome pipirais, šviežiais ar šaldytais krapais, baziliku ar mairūnu, puošiame alyvuogėmis. Kas nori, daržoves gali šiek tiek pabarstyti druska (sveikiau be).
Ant viršaus dėliojame krūtinėlės gabaliukus. Visą šį grožį dar pagardiname majonezu. Aš naudoju Calve "Sūrinį Cezarį". Jis konditerinio maišelio formos pakuotėje, todėl galima gražiai išspausti ant salotų, ir turi sūrio prieskonį.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tuno mišrainė
- Senovinės kaimiškos agurkų salotos
- Jolantos sočioji mišrainė
- Raudonikių salotos su daržovėmis
- Grybų salotos su bulvėmis
- Mišrainė su kiaušiniais
- Rusiška mišrainė
- Pupelių salotos su skrebučiais
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Skaniausia mišrainė
- Grybai salotų padaže
- Salotos su liežuviu
- Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
- Makaronų-pomidorų mišrainė
- Fetos sūrio ir daržovių salotos
- Bavarijos salotos
- Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
- Rusiška mišrainė su grybais
- „Sužadėtinių“ salotos
- Kopūstų ir daržovių salotos
Salotos su kalakuto krūtinėle
- Paruošimo laikas:
-
Pekino kopūstai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Avokadai,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas - Alyvuogės, juodosios
- Krapai
- Mairūnas
- Bazilikas
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Kalakutiena, krūtinėlė, virta,
200 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keletą Pekino kopūsto lapų supjaustome arba suplėšome (tinka ir kitokios žaliosios salotos). Agurką ir avokadą supjaustome kubeliais, papriką juostelėmis. Keptą (orkaitėje) kalakuto krūtinėlę supjaustome labai plonais griežinėliais.
Į lėkštę gražiai dėliojame daržoves, pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome pipirais, šviežiais ar šaldytais krapais, baziliku ar mairūnu, puošiame alyvuogėmis. Kas nori, daržoves gali šiek tiek pabarstyti druska (sveikiau be).
Ant viršaus dėliojame krūtinėlės gabaliukus. Visą šį grožį dar pagardiname majonezu. Aš naudoju Calve "Sūrinį Cezarį". Jis konditerinio maišelio formos pakuotėje, todėl galima gražiai išspausti ant salotų, ir turi sūrio prieskonį.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
Ramunė
2009-02-24 17:49
Pritariu :-) Salotytės labai jau :super: :super: :super: Tik neturėjau avokado, nedėjau. :-( Bet skonis buvo pasakiškas. Kitąsyk jau gaminsiu su visais parašytais ingriedientais.
-
Raimundas
2009-02-24 11:10
Tokiu skaniu salotu, jau seniai nebuvom valge... Vat...! :)