1 vienetas | pekino kopūstai |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | paprika (geltona) |
šiek tiek | alyvuogių (juodosios) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
200 gramų | kalakutiena (krūtinėlė, virta) |
šiek tiek | majonezas |
Į lėkštę gražiai dėliojame daržoves, pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome pipirais, šviežiais ar šaldytais krapais, baziliku ar mairūnu, puošiame alyvuogėmis. Kas nori, daržoves gali šiek tiek pabarstyti druska (sveikiau be).
Ant viršaus dėliojame krūtinėlės gabaliukus. Visą šį grožį dar pagardiname majonezu. Aš naudoju Calve "Sūrinį Cezarį". Jis konditerinio maišelio formos pakuotėje, todėl galima gražiai išspausti ant salotų, ir turi sūrio prieskonį.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Salotos
- Lašišos salotos
- Paprastos raugintų kopūstų salotos
- Salotėlės
- Salotos su kepenėlėmis
- Mišrainė su kiaušiniais
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Mišrainė su rūkyta vištiena
- Grybų ir obuolių salotos
- Salotos su avokadu
- Krabų mišrainė su šparagais
- Bulvių salotos su lašiša
- Mišrainė "Mirgu-marga"
- Silkės tortas
- Tuno salotos
- Salotos su krekeriais
- Pikantiškos baravykų salotos
Salotos su kalakuto krūtinėle
- Paruošimo laikas:
-
Pekino kopūstai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Avokadai,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas - Alyvuogės, juodosios
- Krapai
- Mairūnas
- Bazilikas
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Kalakutiena, krūtinėlė, virta,
200 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keletą Pekino kopūsto lapų supjaustome arba suplėšome (tinka ir kitokios žaliosios salotos). Agurką ir avokadą supjaustome kubeliais, papriką juostelėmis. Keptą (orkaitėje) kalakuto krūtinėlę supjaustome labai plonais griežinėliais.
Į lėkštę gražiai dėliojame daržoves, pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome pipirais, šviežiais ar šaldytais krapais, baziliku ar mairūnu, puošiame alyvuogėmis. Kas nori, daržoves gali šiek tiek pabarstyti druska (sveikiau be).
Ant viršaus dėliojame krūtinėlės gabaliukus. Visą šį grožį dar pagardiname majonezu. Aš naudoju Calve "Sūrinį Cezarį". Jis konditerinio maišelio formos pakuotėje, todėl galima gražiai išspausti ant salotų, ir turi sūrio prieskonį.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
Ramunė
2009-02-24 17:49
Pritariu :-) Salotytės labai jau :super: :super: :super: Tik neturėjau avokado, nedėjau. :-( Bet skonis buvo pasakiškas. Kitąsyk jau gaminsiu su visais parašytais ingriedientais.
-
Raimundas
2009-02-24 11:10
Tokiu skaniu salotu, jau seniai nebuvom valge... Vat...! :)