
1 vienetas | pekino kopūstai |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | paprika (geltona) |
šiek tiek | alyvuogių (juodosios) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
200 gramų | kalakutiena (krūtinėlė, virta) |
šiek tiek | majonezas |
Į lėkštę gražiai dėliojame daržoves, pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome pipirais, šviežiais ar šaldytais krapais, baziliku ar mairūnu, puošiame alyvuogėmis. Kas nori, daržoves gali šiek tiek pabarstyti druska (sveikiau be).
Ant viršaus dėliojame krūtinėlės gabaliukus. Visą šį grožį dar pagardiname majonezu. Aš naudoju Calve "Sūrinį Cezarį". Jis konditerinio maišelio formos pakuotėje, todėl galima gražiai išspausti ant salotų, ir turi sūrio prieskonį.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pekino salotos su tunu
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Burokėlių salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Cukinija su ančiuviais
-
Sluoksniuotos salotos
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Salotos su feta sūriu
-
Duonos užkandėlė
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Salotos su pievagrybiais
-
Salotos su vištiena
-
Vištienos mišrainė
-
Neringos salotos
-
Krabų salotos
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
Salotos su kalakuto krūtinėle

- Paruošimo laikas:
-
Pekino kopūstai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Avokadai,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas - Alyvuogės, juodosios
- Krapai
- Mairūnas
- Bazilikas
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Kalakutiena, krūtinėlė, virta,
200 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keletą Pekino kopūsto lapų supjaustome arba suplėšome (tinka ir kitokios žaliosios salotos). Agurką ir avokadą supjaustome kubeliais, papriką juostelėmis. Keptą (orkaitėje) kalakuto krūtinėlę supjaustome labai plonais griežinėliais.
Į lėkštę gražiai dėliojame daržoves, pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome pipirais, šviežiais ar šaldytais krapais, baziliku ar mairūnu, puošiame alyvuogėmis. Kas nori, daržoves gali šiek tiek pabarstyti druska (sveikiau be).
Ant viršaus dėliojame krūtinėlės gabaliukus. Visą šį grožį dar pagardiname majonezu. Aš naudoju Calve "Sūrinį Cezarį". Jis konditerinio maišelio formos pakuotėje, todėl galima gražiai išspausti ant salotų, ir turi sūrio prieskonį.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
Ramunė
2009-02-24 17:49
Pritariu :-) Salotytės labai jau :super: :super: :super: Tik neturėjau avokado, nedėjau. :-( Bet skonis buvo pasakiškas. Kitąsyk jau gaminsiu su visais parašytais ingriedientais.
-
Raimundas
2009-02-24 11:10
Tokiu skaniu salotu, jau seniai nebuvom valge... Vat...! :)