
1 vienetas | pekino kopūstai |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | paprika (geltona) |
šiek tiek | alyvuogių (juodosios) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
200 gramų | kalakutiena (krūtinėlė, virta) |
šiek tiek | majonezas |
Į lėkštę gražiai dėliojame daržoves, pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome pipirais, šviežiais ar šaldytais krapais, baziliku ar mairūnu, puošiame alyvuogėmis. Kas nori, daržoves gali šiek tiek pabarstyti druska (sveikiau be).
Ant viršaus dėliojame krūtinėlės gabaliukus. Visą šį grožį dar pagardiname majonezu. Aš naudoju Calve "Sūrinį Cezarį". Jis konditerinio maišelio formos pakuotėje, todėl galima gražiai išspausti ant salotų, ir turi sūrio prieskonį.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Lietuviškos salotos
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Salotos
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Salotos su vištiena
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Pupelių salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Karštos vištienos salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Škvalas
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Rusiškos salotos
Salotos su kalakuto krūtinėle

- Paruošimo laikas:
-
Pekino kopūstai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Avokadai,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas - Alyvuogės, juodosios
- Krapai
- Mairūnas
- Bazilikas
- Citrinų sultys
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
-
Kalakutiena, krūtinėlė, virta,
200 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keletą Pekino kopūsto lapų supjaustome arba suplėšome (tinka ir kitokios žaliosios salotos). Agurką ir avokadą supjaustome kubeliais, papriką juostelėmis. Keptą (orkaitėje) kalakuto krūtinėlę supjaustome labai plonais griežinėliais.
Į lėkštę gražiai dėliojame daržoves, pašlakstome citrinos sultimis, pabarstome pipirais, šviežiais ar šaldytais krapais, baziliku ar mairūnu, puošiame alyvuogėmis. Kas nori, daržoves gali šiek tiek pabarstyti druska (sveikiau be).
Ant viršaus dėliojame krūtinėlės gabaliukus. Visą šį grožį dar pagardiname majonezu. Aš naudoju Calve "Sūrinį Cezarį". Jis konditerinio maišelio formos pakuotėje, todėl galima gražiai išspausti ant salotų, ir turi sūrio prieskonį.
Skanaus!
Komentarai (4)
-
Ramunė
2009-02-24 17:49
Pritariu :-) Salotytės labai jau :super: :super: :super: Tik neturėjau avokado, nedėjau. :-( Bet skonis buvo pasakiškas. Kitąsyk jau gaminsiu su visais parašytais ingriedientais.
-
Raimundas
2009-02-24 11:10
Tokiu skaniu salotu, jau seniai nebuvom valge... Vat...! :)