Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)

Šventiškos salotos su argulomis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | makaronai (vaikiški,virti, pakelis) |
2 saujos | gražgarstės |
300 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | tunas (skardinė) |
300 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
300 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | majonezas (Helmann`s) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardžioji makaronų mišrainė
-
Mišrainė krepšelyje
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
-
Rūkytos menkės salotos
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Salotos "Atgaiva"
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Silkės salotos šventėms
-
Bajoriškos salotos
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Angliškos salotos
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Tuno salotos
Šventiškos salotos su argulomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Makaronai, vaikiški,virti, pakelis,
1 vienetas -
Gražgarstės,
2 saujos -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Tunas, skardinė,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
300 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
300 gramų - Majonezas, Helmann`s
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...