Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)
Šventiškos salotos su argulomis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 vienetas | makaronai (vaikiški,virti, pakelis) |
| 2 saujos | gražgarstės |
| 300 gramų | pievagrybiai |
| 1 vienetas | tunas (skardinė) |
| 300 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
| 300 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
| šiek tiek | majonezas (Helmann`s) |
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Fantastiškos salotos
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Karštos vištienos salotos
-
Salotos su vištiena
-
Lašišos nugarėlių salotos
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Makaronai su baklažanais
-
Tuno salotos
-
Bulvių salotos
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Salotos
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Švediškos salotos
-
Bulvių mišrainė Kūčioms
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Gardžioji makaronų mišrainė
-
Pekino salotos su tunu
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
Šventiškos salotos su argulomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Makaronai, vaikiški,virti, pakelis,
1 vienetas -
Gražgarstės,
2 saujos -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Tunas, skardinė,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
300 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
300 gramų - Majonezas, Helmann`s
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
