Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)

Šventiškos salotos su argulomis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | makaronai (vaikiški,virti, pakelis) |
2 saujos | gražgarstės |
300 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | tunas (skardinė) |
300 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
300 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | majonezas (Helmann`s) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvinė mišrainė
-
Mišarine "Paberžis"
-
Kalmarų salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Silkės salotos šventėms
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Makaronai su baklažanais
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Mišrainė su lašiša
-
Ryžių mišrainė
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Kiaušinių mišrainė
Šventiškos salotos su argulomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Makaronai, vaikiški,virti, pakelis,
1 vienetas -
Gražgarstės,
2 saujos -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Tunas, skardinė,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
300 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
300 gramų - Majonezas, Helmann`s
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...