Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)

Šventiškos salotos su argulomis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | makaronai (vaikiški,virti, pakelis) |
2 saujos | gražgarstės |
300 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | tunas (skardinė) |
300 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
300 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | majonezas (Helmann`s) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vinigretas
-
Makaronai su papaja
-
Bulvių salotos
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Vištienos salotos
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Morkų - agurkų salotos
-
Salotos „Sniegena“
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Lengvos pavasario salotos
-
Salotos „Vištiena su kompanija“
-
Jautienos salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Švežių kopūstų salotos
Šventiškos salotos su argulomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Makaronai, vaikiški,virti, pakelis,
1 vienetas -
Gražgarstės,
2 saujos -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Tunas, skardinė,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
300 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
300 gramų - Majonezas, Helmann`s
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...