Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)
Šventiškos salotos su argulomis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | makaronai (vaikiški,virti, pakelis) |
2 saujos | gražgarstės |
300 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | tunas (skardinė) |
300 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
300 gramų | pomidorai (vyšniniai) |
šiek tiek | majonezas (Helmann`s) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jolantos sočioji mišrainė
- Tuno salotos
- Pievagrybių mišrainė
- Sojų salotos
- Karštos kukurūzų salotos
- Vištienos salotos
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Duonos užkandėlė
- Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
- Ryžių mišrainė
- Baltosios salotos
- Tuno salotos
- Salotos su jūros kopūstais
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Salotos „Jūros troškinys“
- Burokėlių ir pupelių salotos
- Baravykų salotos
- Sočioji mišrainė
- Avokadų salotos
- Skanumynas
Šventiškos salotos su argulomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Makaronai, vaikiški,virti, pakelis,
1 vienetas -
Gražgarstės,
2 saujos -
Pievagrybiai,
300 gramų -
Tunas, skardinė,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
300 gramų -
Pomidorai, vyšniniai,
300 gramų - Majonezas, Helmann`s
- Alyvuogių aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.
Skanaus ;)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...