Grybai salotų padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų grybai (švieži)
0.5 stiklinės aliejaus
1 arbatinis šaukštelis acto
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Salotų padažui dar reiks: 1 virtas kiaušinis, 6 šaukštai aliejaus, 6 šaukštai acto, druskos, juodųjų pipirų.
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti grybai (labiau tinka baravykai ir raudonikiai) pasūdomi, įpilama acto, aliejaus, įberiama pipirų ir ištroškinama. Ataušinti grybai užpilami salotų padažu ir 2 val. laikomi šaltoje vietoje. Salotos paduodamos atšaldytos.
Padažui smulkiai sukapotas kiaušinis sumaišomas su actu, aliejumi, maltais pipirais, druska.

Populiariausi receptai šią savaitę

Grybai salotų padaže

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Salotų padažui dar reiks: 1 virtas kiaušinis, 6 šaukštai aliejaus, 6 šaukštai acto, druskos, juodųjų pipirų.
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti grybai (labiau tinka baravykai ir raudonikiai) pasūdomi, įpilama acto, aliejaus, įberiama pipirų ir ištroškinama. Ataušinti grybai užpilami salotų padažu ir 2 val. laikomi šaltoje vietoje. Salotos paduodamos atšaldytos.
Padažui smulkiai sukapotas kiaušinis sumaišomas su actu, aliejumi, maltais pipirais, druska.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų