Salotų padažui dar reiks: 1 virtas kiaušinis, 6 šaukštai aliejaus, 6 šaukštai acto, druskos, juodųjų pipirų.
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti grybai (labiau tinka baravykai ir raudonikiai) pasūdomi, įpilama acto, aliejaus, įberiama pipirų ir ištroškinama. Ataušinti grybai užpilami salotų padažu ir 2 val. laikomi šaltoje vietoje. Salotos paduodamos atšaldytos.
Padažui smulkiai sukapotas kiaušinis sumaišomas su actu, aliejumi, maltais pipirais, druska.

Grybai salotų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grybai (švieži) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos
-
Silkės tortas
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Salotėlės
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Brokolių salotos
-
Salotos „Sniegena“
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Virtų pupų mišrainė
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
-
Žiemos mišrainė
-
Sočioji mišrainė
-
Silkė su daržovėmis
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Tuno mišrainė
-
Jūros gėrybių salotos
Grybai salotų padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, švieži,
200 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų padažui dar reiks: 1 virtas kiaušinis, 6 šaukštai aliejaus, 6 šaukštai acto, druskos, juodųjų pipirų.
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti grybai (labiau tinka baravykai ir raudonikiai) pasūdomi, įpilama acto, aliejaus, įberiama pipirų ir ištroškinama. Ataušinti grybai užpilami salotų padažu ir 2 val. laikomi šaltoje vietoje. Salotos paduodamos atšaldytos.
Padažui smulkiai sukapotas kiaušinis sumaišomas su actu, aliejumi, maltais pipirais, druska.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...