Salotų padažui dar reiks: 1 virtas kiaušinis, 6 šaukštai aliejaus, 6 šaukštai acto, druskos, juodųjų pipirų.
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti grybai (labiau tinka baravykai ir raudonikiai) pasūdomi, įpilama acto, aliejaus, įberiama pipirų ir ištroškinama. Ataušinti grybai užpilami salotų padažu ir 2 val. laikomi šaltoje vietoje. Salotos paduodamos atšaldytos.
Padažui smulkiai sukapotas kiaušinis sumaišomas su actu, aliejumi, maltais pipirais, druska.

Grybai salotų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grybai (švieži) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos salotos
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Silkės salotos šventėms
-
Cezario salotos
-
Burokėlių salotos
-
Balta mišrainė
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Salotos "Kačiukai"
-
Salotos su kumpiu
-
Žalioji kiaušinienė
-
Pupelių mišrainė
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Salotos su tunu
-
Mišrainė "Naktis"
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
Grybai salotų padaže
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, švieži,
200 gramų -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Actas,
1 arbatinis šaukštelis - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų padažui dar reiks: 1 virtas kiaušinis, 6 šaukštai aliejaus, 6 šaukštai acto, druskos, juodųjų pipirų.
Nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti grybai (labiau tinka baravykai ir raudonikiai) pasūdomi, įpilama acto, aliejaus, įberiama pipirų ir ištroškinama. Ataušinti grybai užpilami salotų padažu ir 2 val. laikomi šaltoje vietoje. Salotos paduodamos atšaldytos.
Padažui smulkiai sukapotas kiaušinis sumaišomas su actu, aliejumi, maltais pipirais, druska.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...