ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 170 gramų | burokėliai (virtų) |
| 150 gramų | zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė |
| 4 vienetai | putpelės kiaušiniai |
| 40 gramų | baltųjų pupelių (virtų) |
| 40 gramų | raudonųjų pupelių (virtų) |
| 10 gramų | krapai |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Virtus kubeliais smulkintus burokėlius sumaišykite su virtomis dviejų rūšių pupelėmis, pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Kietai išvirkite putpelių kiaušinius – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 3 minutes. Lupti jų nebūtina.
3.
Supjaustykite silkę juostelėmis ir išdėliokite ant burokėlių, šalia dėkite putpelių kiaušinius. Jei juos nulupote, tuomet galite ir įmaišyti į burokėlių ir pupelių salotas.
4.
Majonezą patiekite lėkštėje šalia salotų, visą patiekalą pabarstykite krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Mišrainė su rūkyta dešra
-
Bulvių salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Prancūziškos salotos
-
Margosios salotos
-
Salotos „Sniegena“
-
Šparagų mišrainė
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Pupelių mišrainė
-
Sočioji mišrainė
-
Virtų pupų mišrainė
-
Salotos „Spark“
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Lengva silkė
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
170 gramų -
ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė ,
150 gramų -
Putpelės kiaušiniai,
4 vienetai -
Baltosios pupelės, virtų,
40 gramų -
Raudonosios pupelės, virtų,
40 gramų -
Krapai,
10 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtus kubeliais smulkintus burokėlius sumaišykite su virtomis dviejų rūšių pupelėmis, pagardinkite druska ir pipirais.
Kietai išvirkite putpelių kiaušinius – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 3 minutes. Lupti jų nebūtina.
Supjaustykite silkę juostelėmis ir išdėliokite ant burokėlių, šalia dėkite putpelių kiaušinius. Jei juos nulupote, tuomet galite ir įmaišyti į burokėlių ir pupelių salotas.
Majonezą patiekite lėkštėje šalia salotų, visą patiekalą pabarstykite krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
