
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
170 gramų | burokėliai (virtų) |
150 gramų | zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė |
4 vienetai | putpelės kiaušiniai |
40 gramų | baltųjų pupelių (virtų) |
40 gramų | raudonųjų pupelių (virtų) |
10 gramų | krapai |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Virtus kubeliais smulkintus burokėlius sumaišykite su virtomis dviejų rūšių pupelėmis, pagardinkite druska ir pipirais.
2.
Kietai išvirkite putpelių kiaušinius – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 3 minutes. Lupti jų nebūtina.
3.
Supjaustykite silkę juostelėmis ir išdėliokite ant burokėlių, šalia dėkite putpelių kiaušinius. Jei juos nulupote, tuomet galite ir įmaišyti į burokėlių ir pupelių salotas.
4.
Majonezą patiekite lėkštėje šalia salotų, visą patiekalą pabarstykite krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališkos salotos
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Moliūgo salotos
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Balta mišrainė
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Silkės salotos šventėms
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Trispalvės salotos
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Sloksniuotas salotos
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Burokėliai, virtų,
170 gramų -
ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė ,
150 gramų -
Putpelės kiaušiniai,
4 vienetai -
Baltosios pupelės, virtų,
40 gramų -
Raudonosios pupelės, virtų,
40 gramų -
Krapai,
10 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtus kubeliais smulkintus burokėlius sumaišykite su virtomis dviejų rūšių pupelėmis, pagardinkite druska ir pipirais.
Kietai išvirkite putpelių kiaušinius – sudėkite į šaltą vandenį, jam užvirus, pavirkite apie 3 minutes. Lupti jų nebūtina.
Supjaustykite silkę juostelėmis ir išdėliokite ant burokėlių, šalia dėkite putpelių kiaušinius. Jei juos nulupote, tuomet galite ir įmaišyti į burokėlių ir pupelių salotas.
Majonezą patiekite lėkštėje šalia salotų, visą patiekalą pabarstykite krapais.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...