
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | poras |
100 gramų | kumpis (karštai rūkytas) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
3 riekės | duona |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Duoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
2.
Supjaustykite porus, karšta rūkytą kumpelį, fermentinį sūrį, dėkite jau atvėsusią keptą duoną ir išmaišykite su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos nugarėlių salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Salierų salotos su riešutais
-
Kalmarų salotos
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Žalios salotos su silke
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Silkės tortas
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Karštos bulvių salotos
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Brokolių salotų gaminimas
Mišrainė "Žiemos vakarui"
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Poras,
2 vienetai -
Kumpis, karštai rūkytas,
100 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Duona,
3 riekės -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite.
Supjaustykite porus, karšta rūkytą kumpelį, fermentinį sūrį, dėkite jau atvėsusią keptą duoną ir išmaišykite su majonezu.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Laima
2017-02-21 10:47
Bandžiau,tikrai labai skanu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...