2 | morkos |
1 | svogūnai |
200 gramų | kopūstai (baltagūžis) |
200 gramų | kopūstai (raudonas) |
1 | paprika |
7 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jolantos sočioji mišrainė
- Tuno salotos
- Pievagrybių mišrainė
- Sojų salotos
- Karštos kukurūzų salotos
- Vištienos salotos
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Duonos užkandėlė
- Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
- Ryžių mišrainė
- Baltosios salotos
- Tuno salotos
- Salotos su jūros kopūstais
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Salotos „Jūros troškinys“
- Burokėlių ir pupelių salotos
- Baravykų salotos
- Sočioji mišrainė
- Avokadų salotos
- Skanumynas
Kopūstų ir daržovių salotos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos,
2 -
Svogūnai,
1 -
Kopūstai, baltagūžis,
200 gramų -
Kopūstai, raudonas,
200 gramų -
Paprika,
1 -
Majonezas,
7 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pašalinkite pažeistus išorinius kopūstų lapus. Perpjaukite juos perpus, pašalinkite šerdis ir smalkiai juostelėmis supjaustykite reikiamą kiekį lapų. Nuskuskite morkas, stambiai sutarkuokite arba susmulkinkite peiliu plonomis juostelėmis
Nuplaukite papriką, padalykite ketvirčiais, pašalinkite sėklas, sudėkite ketvirčius vieną ant kito ir supjaustykite ilgomis juostelėmis. Svogūną nulupkite ir plonai supjaustykite.
Susmulkintas daržoves sumaišykite su majonezo, citrinos sulčių, cukraus, druskos ir juodųjų pipirų uždaru