
Kopūstų ir daržovių salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 | morkos |
1 | svogūnai |
200 gramų | kopūstai (baltagūžis) |
200 gramų | kopūstai (raudonas) |
1 | paprika |
7 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Pašalinkite pažeistus išorinius kopūstų lapus. Perpjaukite juos perpus, pašalinkite šerdis ir smalkiai juostelėmis supjaustykite reikiamą kiekį lapų. Nuskuskite morkas, stambiai sutarkuokite arba susmulkinkite peiliu plonomis juostelėmis
2.
Nuplaukite papriką, padalykite ketvirčiais, pašalinkite sėklas, sudėkite ketvirčius vieną ant kito ir supjaustykite ilgomis juostelėmis. Svogūną nulupkite ir plonai supjaustykite.
3.
Susmulkintas daržoves sumaišykite su majonezo, citrinos sulčių, cukraus, druskos ir juodųjų pipirų uždaru
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Bulvių salotos
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Silkių salotos
-
Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
-
Giedrės salotos
-
Salotos su silke
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Konservuotų grybų salotos
-
Silkės salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Kalmarų salotos
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Sloksniuotas salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
Kopūstų ir daržovių salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos,
2 -
Svogūnai,
1 -
Kopūstai, baltagūžis,
200 gramų -
Kopūstai, raudonas,
200 gramų -
Paprika,
1 -
Majonezas,
7 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pašalinkite pažeistus išorinius kopūstų lapus. Perpjaukite juos perpus, pašalinkite šerdis ir smalkiai juostelėmis supjaustykite reikiamą kiekį lapų. Nuskuskite morkas, stambiai sutarkuokite arba susmulkinkite peiliu plonomis juostelėmis
Nuplaukite papriką, padalykite ketvirčiais, pašalinkite sėklas, sudėkite ketvirčius vieną ant kito ir supjaustykite ilgomis juostelėmis. Svogūną nulupkite ir plonai supjaustykite.
Susmulkintas daržoves sumaišykite su majonezo, citrinos sulčių, cukraus, druskos ir juodųjų pipirų uždaru
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...