Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele.
Sluoksniuojam mišrainę:
Sudedam grybus kepurėlėmis į apačią.
Sudedam svogūnų laiškus.
Sutepam majonezu.
Sudedam kiaušinius,morkas.
Sutepam majonezu.
Sudedam vištieną.
Sutepam majonėzu.
Suedam bulves.
Uždengiame lėkštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.
Skanaus.

Mišrainė „Grybukų laukelis“
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 skardinė | pievagrybiai (marinuoti) |
100 gramų | svogūnų laiškai |
4 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | morkos (virtos) |
5 vienetai | bulvių (virtos) |
500 gramų | vištiena (krūtinėlė, virta) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su obuoliais
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Bavarijos salotos
-
Salotos su feta sūriu
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Ryžių salotos
-
Baltarusiška mišrainė
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Sočioji mišrainė
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Paprastos makaronų salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Konservuotų grybų salotos
-
Rusiška mišrainė su grybais
Mišrainė „Grybukų laukelis“
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pievagrybiai, marinuoti,
1 skardinė -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, virtos,
3 vienetai -
Bulvės, virtos,
5 vienetai -
Vištiena, krūtinėlė, virta,
500 gramų - Majonezas
Gaminimo eiga:
Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele.
Sluoksniuojam mišrainę:
Sudedam grybus kepurėlėmis į apačią.
Sudedam svogūnų laiškus.
Sutepam majonezu.
Sudedam kiaušinius,morkas.
Sutepam majonezu.
Sudedam vištieną.
Sutepam majonėzu.
Suedam bulves.
Uždengiame lėkštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
birutė
2015-12-03 19:00
"suedam bulves" juokingai persiskaitė :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...