Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele.
Sluoksniuojam mišrainę:
Sudedam grybus kepurėlėmis į apačią.
Sudedam svogūnų laiškus.
Sutepam majonezu.
Sudedam kiaušinius,morkas.
Sutepam majonezu.
Sudedam vištieną.
Sutepam majonėzu.
Suedam bulves.
Uždengiame lėkštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.
Skanaus.

Mišrainė „Grybukų laukelis“
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 skardinė | pievagrybiai (marinuoti) |
100 gramų | svogūnų laiškai |
4 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | morkos (virtos) |
5 vienetai | bulvių (virtos) |
500 gramų | vištiena (krūtinėlė, virta) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė krepšelyje
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Kuskuso salotos
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Vištienos salotos
-
Cukinija su ančiuviais
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Salotos "Kačiukai"
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Karštos vištienos salotos
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Bavarijos salotos
Mišrainė „Grybukų laukelis“
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pievagrybiai, marinuoti,
1 skardinė -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, virtos,
3 vienetai -
Bulvės, virtos,
5 vienetai -
Vištiena, krūtinėlė, virta,
500 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele.
Sluoksniuojam mišrainę:
Sudedam grybus kepurėlėmis į apačią.
Sudedam svogūnų laiškus.
Sutepam majonezu.
Sudedam kiaušinius,morkas.
Sutepam majonezu.
Sudedam vištieną.
Sutepam majonėzu.
Suedam bulves.
Uždengiame lėkštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
birutė
2015-12-03 19:00
"suedam bulves" juokingai persiskaitė :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...