Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele.
Sluoksniuojam mišrainę:
Sudedam grybus kepurėlėmis į apačią.
Sudedam svogūnų laiškus.
Sutepam majonezu.
Sudedam kiaušinius,morkas.
Sutepam majonezu.
Sudedam vištieną.
Sutepam majonėzu.
Suedam bulves.
Uždengiame lėkštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.
Skanaus.

Mišrainė „Grybukų laukelis“
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 skardinė | pievagrybiai (marinuoti) |
100 gramų | svogūnų laiškai |
4 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | morkos (virtos) |
5 vienetai | bulvių (virtos) |
500 gramų | vištiena (krūtinėlė, virta) |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baravykų salotos su padažu
-
Salotos su silke
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Šprotų salotos
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Rusiškos salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Rudenio salotos su silke
-
Sluoksniuotos salotos
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Salotos su liežuviu
-
Salotos „Sniegena“
-
Mišrainė krepšelyje
-
Salotos drebučiuose
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Tuno salotos stiklinėse
Mišrainė „Grybukų laukelis“
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Pievagrybiai, marinuoti,
1 skardinė -
Svogūnų laiškai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Morkos, virtos,
3 vienetai -
Bulvės, virtos,
5 vienetai -
Vištiena, krūtinėlė, virta,
500 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus(apart grybų)supjaustome kubeliais. Imam dubenį, jo vidų apdengiame maistinė plevele.
Sluoksniuojam mišrainę:
Sudedam grybus kepurėlėmis į apačią.
Sudedam svogūnų laiškus.
Sutepam majonezu.
Sudedam kiaušinius,morkas.
Sutepam majonezu.
Sudedam vištieną.
Sutepam majonėzu.
Suedam bulves.
Uždengiame lėkštę ir paliekame šaltai apie valandą. Apverčiame mišrainę ant didelės lekštės.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
birutė
2015-12-03 19:00
"suedam bulves" juokingai persiskaitė :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...