Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų makaronai
200 gramų fermentinio sūrio (tarkuotas, arba kietasis)
150 gramų jautiena (malta)
6 vienetai vyšninių pomidorų
50 gramų sviestas
50 gramų feta sūrio (arba mocarela, pjaustytas kubeliais)
1 valgomasis šaukštas pesto padažas
1 valgomasis šaukštas grietinė
šiek tiek bazilikas (šviežias)
šiek tiek prieskoniai (itališkos žolelės)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Makaronus virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (verdant įpilti truputį aliejaus).
2.
Maltą jautieną apkepti įkaitintame aliejuje. Tada mėsą sumaišyti su makaronais, fermentiniu ar kietuoju sūriu, druska, grietine, Pesto padažu. Viską išversti į kepimo formą.
3.
Ant viršaus sudėti pomidoriukų puseles, fetos ar mocarelos kubelius, baziliko lapelius, berti druskos pipirų ir užpilti tirpintu sviestu.
4.
Viską pašauti į karštą orkaitę 10 - 20 minučių, kol viršus gražiai apkeps.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Makaronų su jautiena apkepėlė itališkai

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Makaronus virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės (verdant įpilti truputį aliejaus).

  2. Maltą jautieną apkepti įkaitintame aliejuje. Tada mėsą sumaišyti su makaronais, fermentiniu ar kietuoju sūriu, druska, grietine, Pesto padažu. Viską išversti į kepimo formą.

  3. Ant viršaus sudėti pomidoriukų puseles, fetos ar mocarelos kubelius, baziliko lapelius, berti druskos pipirų ir užpilti tirpintu sviestu.

  4. Viską pašauti į karštą orkaitę 10 - 20 minučių, kol viršus gražiai apkeps.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų