200 gramų | sūris (fermentinis, tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
12 vienetų | žuvies piršteliai |
300 gramų | makaronai (vamzdelių formos) |
400 gramų | pomidorai (konservuoti, be odelės) |
3 vienetai | pomidorai (švieži) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazanija su moliūgais
- Romėniška užkepėlė
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Netikra lazanija
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Makaronų apkepas su varške
- Lazanija su lašiša
- Įdaryta lazanija
- Lazanija su Bolonijos padažu
- Makaronų apkepas su sūriu
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Lazanija su baziliku
- Sūrio ir makaronų apkepas
- Makaronų apkepas
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Garfildo lazanija
- Lazanija
- Makaronų apkepas
- Cannelloni makaronai su mėsa
- Makaronų apkepas su obuoliais
Žuvų pirštelių apkepas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Sūris, fermentinis, tarkuotas,
200 gramų - Druska
-
Žuvies piršteliai,
12 vienetų -
Makaronai, vamzdelių formos,
300 gramų -
Pomidorai, konservuoti, be odelės,
400 gramų -
Pomidorai, švieži,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
išvirkite makaronus ir juos sudėkite į riebalais išteptą, karščiui atsparų indą. Žuvų pirštelius apkepkite aliejuje. Konservuotus pomidorus su skysčiu supilkite į puodą, paskaninkite druska ir pipirais, užvirkite ir virkite keletą minučių. Po to plakikliu išplakite iki vientisos masės. Šviežius pomidorus, nulupus odelę, supjaustykite riekelėmis. Ant makaronų pabarstykite pusė fermentinio sūrio, dėkite pomidorų riekeles, pagardinkite druska ir pipirais, apliekite pomidorų padažu. Ant viršaus išdėliokite žuvų pirštelius, pabarstykite likusiu tarkuotu sūriu ir dėkite į iki 220C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 min. Prieš patiekdamos, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.