
Kiškio paštetas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | kiškiena |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 vienetai | batonas (riekės) |
0.5 stiklinės | pienas |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | salierai |
2 vienetai | petražolės |
2 vienetai | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas (tirpintas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
5 vienetai | kadagio uogos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa pusiau ištroškinama su prieskoninėmis daržovėmis, kartu su jomis sumalama, sudedamas piene išmirkytas ir nuspaustas batonas, svieste pakepinti svogūnai, kiaušinis, sugrūstos kadagio uogos, malti prieskoniai ir druska. Viskas gerai išsukama, kad masė būtų puri. Jei ji tirštoka (turi būti grietinės tirštumo), įpilama truputį grietinėlės ar sultinio. Keptuvo dugnas išklojamas plonai supjaustytais lašiniukais, ant jų sukrečiama paruošta masė, viršus irgi apdedamas plonai pjaustytais lašiniukais ir kepama orkaitėje apie 30 min. Paštetas išverčiamas į apvalų pašildytą pusdubenį ir apdėliojamas virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Atskirai tiekiama karštų troškintų burokėlių, bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų kepenėlių paštetas
-
Rūkytos žuvies kremas
-
Bananinis kremas
-
Sojų paštetas
-
Citrinų kremas
-
Karamelė
-
Varškės kremas
-
Tomo sumuštiniai
-
Varškės kremas su apelsinais
-
Sūrio Fondiu gaminimas
-
Vištos kepenėlių paštetas
-
Varškės padažas
-
Viskio karamelė
-
Aguonų kremas
-
Kakavinis kremas
-
Triušio kepenėlių paštetas
-
Varškės kremas su vaisiais
-
Rūgštynių kremas
-
Žemės riešutų sviestas
-
Kremas iš grietinėlės
Kiškio paštetas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiškiena,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Batonas, riekės,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 stiklinės -
Morkos,
2 vienetai -
Salierai,
2 vienetai -
Petražolės,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Mairūnas
- Muskatas
- Druska
-
Kadagio uogos,
5 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa pusiau ištroškinama su prieskoninėmis daržovėmis, kartu su jomis sumalama, sudedamas piene išmirkytas ir nuspaustas batonas, svieste pakepinti svogūnai, kiaušinis, sugrūstos kadagio uogos, malti prieskoniai ir druska. Viskas gerai išsukama, kad masė būtų puri. Jei ji tirštoka (turi būti grietinės tirštumo), įpilama truputį grietinėlės ar sultinio. Keptuvo dugnas išklojamas plonai supjaustytais lašiniukais, ant jų sukrečiama paruošta masė, viršus irgi apdedamas plonai pjaustytais lašiniukais ir kepama orkaitėje apie 30 min. Paštetas išverčiamas į apvalų pašildytą pusdubenį ir apdėliojamas virtomis bulvėmis arba bulvių koše. Atskirai tiekiama karštų troškintų burokėlių, bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...