Pomidorų ir grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grybai (švieži) |
200 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai (ar svogūnų laiškai) |
100 gramų | grietinė (arba aliejus) |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyti, nuplauti, išvirti didesni grybai supjaustomi, o mažesni paliekami sveiki. Pomidorai nuplaunami ir supjaustomi skiltelėmis. Svogūnas supjaustomas kubeliais. Viskas sudedama į dubenį, pabarstoma druska, užpilama 2/3 visos grietinės ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama likusia grietine, pabarstoma krapų arba petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos su jūros kopūstais
- Burokėlių salotos su varške
- Salotos drebučiuose
- Krevečių salotos su padažu
- Skanioji Jolantos mišrainė
- Šviežių grybų salotos
- Ropinės salotos
- Vištienos salotos
- Ridikų salotos
- Burokėlių ir paprikų mišrainė
- Žirnelių salotos su kumpiu
- Kopūstų salotos su pomidorais
- Keptos duonos su pupelėmis salotos
- Žiemos salotos
- Sveikos salotos
- Bananų salotos su abrikosais
- Salotos su tunu
- Vištienos ir triušienos salotos
- Dilgėlių salotos su kiaušiniu
- Gomaae špinatų salotos
Pomidorų ir grybų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, švieži,
200 gramų -
Pomidorai,
200 gramų -
Svogūnai, ar svogūnų laiškai,
1 vienetas -
Grietinė, arba aliejus,
100 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti, išvirti didesni grybai supjaustomi, o mažesni paliekami sveiki. Pomidorai nuplaunami ir supjaustomi skiltelėmis. Svogūnas supjaustomas kubeliais. Viskas sudedama į dubenį, pabarstoma druska, užpilama 2/3 visos grietinės ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama likusia grietine, pabarstoma krapų arba petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...