
Pomidorų ir grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | grybai (švieži) |
200 gramų | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai (ar svogūnų laiškai) |
100 gramų | grietinė (arba aliejus) |
1 arbatinis šaukštelis | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Nuvalyti, nuplauti, išvirti didesni grybai supjaustomi, o mažesni paliekami sveiki. Pomidorai nuplaunami ir supjaustomi skiltelėmis. Svogūnas supjaustomas kubeliais. Viskas sudedama į dubenį, pabarstoma druska, užpilama 2/3 visos grietinės ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama likusia grietine, pabarstoma krapų arba petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Organizmą stiprinanti mišrainė
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Pastarnokų salotos su pomidorais
-
Pipirnės salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Vištienos salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
-
Silkės salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
-
Krevečių salotos su padažu
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Pikantiškos morkų salotos
-
Ridiko salotos su grietine
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
Pomidorų ir grybų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, švieži,
200 gramų -
Pomidorai,
200 gramų -
Svogūnai, ar svogūnų laiškai,
1 vienetas -
Grietinė, arba aliejus,
100 gramų -
Krapai, smulkinti,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti, išvirti didesni grybai supjaustomi, o mažesni paliekami sveiki. Pomidorai nuplaunami ir supjaustomi skiltelėmis. Svogūnas supjaustomas kubeliais. Viskas sudedama į dubenį, pabarstoma druska, užpilama 2/3 visos grietinės ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama likusia grietine, pabarstoma krapų arba petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...