
Aštrios morkų salotos
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | obuoliai (rūgštūs) |
1 vienetas | morkos |
0.5 arbatinio šaukštelio | kmynai |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | paprikos milteliai (aitriosios) |
šiek tiek | druska |
1 lapas | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Obuolį perpjauti per pusę, išskobti vidų. Vidų susmulkinti.
2.
Morką sutarkuoti šiaudeliais, įspausti česnaką, suberti kmynus, susmulkintą išskobtą obuolį, druską, pipirus, įdėti majonezą, viską išmaišyti.
3.
Mase įdaryti obuolio puseles.
Skanaus!
Skanaus!
4.
. Puošti petražolėm, kurias pravartu sukramtyti suvalgius salotas- nuslopins česnako kvapą
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krevečių salotos su padažu
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Ajerų salotos
-
Kopūstų salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Žalioji kiaušinienė
-
Aštrios morkų salotos
-
Šprotų salotos
-
Ridikų salotos
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Pastarnokų salotos su pomidorais
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Silkė su paprika ir majonezu
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
Aštrios morkų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Obuoliai, rūgštūs,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Kmynai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Paprikos milteliai, aitriosios
- Druska
-
Petražolės,
1 lapas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį perpjauti per pusę, išskobti vidų. Vidų susmulkinti.
Morką sutarkuoti šiaudeliais, įspausti česnaką, suberti kmynus, susmulkintą išskobtą obuolį, druską, pipirus, įdėti majonezą, viską išmaišyti.
Mase įdaryti obuolio puseles.
Skanaus!. Puošti petražolėm, kurias pravartu sukramtyti suvalgius salotas- nuslopins česnako kvapą
Reklama:
Komentarai (3)
-
Aniceta
2016-10-05 21:46
Super. Patiko
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...