Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
AUTORIUS:
Danute
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
80 gramų antienos (Sūdytos-parūkytos antienos file KITCHEN ME)
175 gramai kuskusas
100 gramų konservuotų jūros kopūstų (konservuoti)
1 žiupsnelis druska
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus (alyvuogių)
1 valgomasis šaukštas kaparėliai
200 gramų feta sūrio (fetos)
1 vienetas citrinos
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti. Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10–12 min., kol kuskuso kruopos bus paruoštos. Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.
Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus. Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais ir suberti trupintą fetą. Gerai sumaišyti.
Uždengti dubenį maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve 1–2 val.
Paruoštas kuskuso salotas sudėti porcijomis, ant salotų patiekti gardžią sūdytą-parūkytą antienos file, o lėkštę dekoruoti kaparėliais. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti. Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10–12 min., kol kuskuso kruopos bus paruoštos. Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.
Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus. Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais ir suberti trupintą fetą. Gerai sumaišyti.
Uždengti dubenį maistine plėvele ir palaikyti šaldytuve 1–2 val.
Paruoštas kuskuso salotas sudėti porcijomis, ant salotų patiekti gardžią sūdytą-parūkytą antienos file, o lėkštę dekoruoti kaparėliais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danute
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų