1 vienetas | brokoliai (galvos) |
1 vienetas | pomidorai |
0.5 vieneto | svogūnai (mėlyni) |
3 riekės | duona (skrebučiai) |
70 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
Skanaus!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
- Burokėlių ir kopūstų salotos
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Silkės salotos su kiaušiniais
- Lietuviškos salotos
- Salotos su menkėmis
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Lengvos pavasario salotos
- ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
- Pupelių salotos su skrebučiais
- Paprastos raugintų kopūstų salotos
- Bulvių salotos su svogūnais
- Marinuotų burokėlių salotos
- Taškento salotos su majonezu
- Silkė su burokėliais ir žirneliais
- Ryžių salotos
- Švediškos salotos
- Grybų salotos
- Salotos su jautiena
- Bulvių salotos
Brokolių salotos su vištiena
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai, galvos,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlyni,
0.5 vieneto -
Duona, skrebučiai,
3 riekės -
Vištienos filė,
70 gramų - Majonezas
- Grietinė
- Druska
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Brokoli išvirti, atskirti gabaliukais, atvėsinti. Batono plutelę nupjauti, minkštimą supjaustyti kubeliais, pabarstyti šiek tiek sultiniu (sausu). Apkepti ant lašiuko alyvuogių aliejaus. Turi pasidaryti kaip džiūvėsėliai sausi. Pomidorą supjaustyti skiltelėmis, svogūną - šiaudeliais. Vištieną padruskinti, papipirinti ir supjaustyti gabaliukais, apkepti. Sumaišyti majonezą, grietinę, įlašinti pora lašų citrinos sulčių. Galima įdėti džiovinto baziliko, išmaišyti padažą, užpilti ant daržovių ir ant viršaus uždėti dar karštą vištieną.
Skanaus!!!