Brokoli išvirti, atskirti gabaliukais, atvėsinti. Batono plutelę nupjauti, minkštimą supjaustyti kubeliais, pabarstyti šiek tiek sultiniu (sausu). Apkepti ant lašiuko alyvuogių aliejaus. Turi pasidaryti kaip džiūvėsėliai sausi. Pomidorą supjaustyti skiltelėmis, svogūną - šiaudeliais. Vištieną padruskinti, papipirinti ir supjaustyti gabaliukais, apkepti. Sumaišyti majonezą, grietinę, įlašinti pora lašų citrinos sulčių. Galima įdėti džiovinto baziliko, išmaišyti padažą, užpilti ant daržovių ir ant viršaus uždėti dar karštą vištieną.
Skanaus!!!
Brokolių salotos su vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | brokoliai (galvos) |
1 vienetas | pomidorai |
0.5 vieneto | svogūnai (mėlyni) |
3 riekės | duona (skrebučiai) |
70 gramų | vištienos filė |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Cukinija su ančiuviais
- Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
- Pievagrybiai su svogūnais
- Makaronų salotos su kumpiu
- Karštos vištienos salotos
- Konservuotų grybų salotos
- Bulvių salotos su svogūnais
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Valentino salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Baltos salotos su dešra
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Grybai salotų padaže
- Makaronai su papaja
- Lengvos pavasario salotos
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Bajoriškos salotos
- Mišrainė su vištiena ir grybais
Brokolių salotos su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Brokoliai, galvos,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlyni,
0.5 vieneto -
Duona, skrebučiai,
3 riekės -
Vištienos filė,
70 gramų - Majonezas
- Grietinė
- Druska
- Juodieji pipirai
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoli išvirti, atskirti gabaliukais, atvėsinti. Batono plutelę nupjauti, minkštimą supjaustyti kubeliais, pabarstyti šiek tiek sultiniu (sausu). Apkepti ant lašiuko alyvuogių aliejaus. Turi pasidaryti kaip džiūvėsėliai sausi. Pomidorą supjaustyti skiltelėmis, svogūną - šiaudeliais. Vištieną padruskinti, papipirinti ir supjaustyti gabaliukais, apkepti. Sumaišyti majonezą, grietinę, įlašinti pora lašų citrinos sulčių. Galima įdėti džiovinto baziliko, išmaišyti padažą, užpilti ant daržovių ir ant viršaus uždėti dar karštą vištieną.
Skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...