Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.

Silkė su burokėliais ir žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | burokėliai (virti) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
200 gramų | silkė |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
200 gramų | žirniai (konservuoti) |
0.5 vieneto | citrinos |
4 vienetai | svogūnai (laiškai) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su daržovėmis
-
Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Karštos bulvių salotos
-
Salotos su tunu
-
Lengva silkė
-
Tuno mišrainė
-
Lietuviškos salotos
-
Baravykų salotos
-
Salotos "Atgaiva"
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Salotos su kepenėlėmis
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Mišrainė su rūkyta dešra
-
Grybų salotos
-
Valentino salotos
Silkė su burokėliais ir žirneliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Silkė,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
200 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Svogūnai, laiškai,
4 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Gintaras
2022-02-07 14:03
O kur žirneliai?
-
marija
2017-02-17 23:26
...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...