Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.

Silkė su burokėliais ir žirneliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | burokėliai (virti) |
4 vienetai | bulvių (virtos) |
200 gramų | silkė |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
200 gramų | žirniai (konservuoti) |
0.5 vieneto | citrinos |
4 vienetai | svogūnai (laiškai) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Liežuvio salotos
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Mėsos mišrainė
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Silkės salotos
-
Duonos užkandėlė
-
Grybų salotos su bulvėmis
-
Margosios salotos
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Makaronų mišrainė
-
Silkių salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Pievagrybių mišrainė
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Azijietiškos salotos su antienos filė
-
Salotos Kalėdų stalui
Silkė su burokėliais ir žirneliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
4 vienetai -
Silkė,
200 gramų -
Obuoliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
200 gramų -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Svogūnai, laiškai,
4 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Gintaras
2022-02-07 14:03
O kur žirneliai?
-
marija
2017-02-17 23:26
...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...