Silkė su burokėliais ir žirneliais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai burokėliai (virti)
4 vienetai bulvių (virtos)
200 gramų silkė
1 vienetas obuoliai
1 vienetas svogūnai (laiškai)
200 gramų žirniai (konservuoti)
0.5 vieneto citrinos
4 vienetai svogūnai (laiškai)
4 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.

Populiariausi receptai šią savaitę

Silkė su burokėliais ir žirneliais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Supjaustome kubeliais burokėlius, bulves ir silkę.
Vieną didelį svogūną arba du mažus supjaustome plonais griežinėliais.
Kubeliais taip pat supjaustome rūgštų obuolį.
Susmulkiname svogūnų laiškus.
Viską sumaišome, apšlakstome citrinos sultimis, apibarstome druska, pipirais ir išmaišome su aliejumi.

Reklama:

Komentarai (1)


  • marija 2017-02-17 23:26

    ...


Daugiau receptų