Populiariausi receptai šią savaitę

Trapios tešlos sausainiai

Komentarai: 10
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestas su cukrumi sukamas, kol masė pasidaro puri. Į sukamą masę po vieną įmušami kiaušiniai, suberiami miltai su vandenyje tirpintomis mielėmis ir viskas gerai išmaišoma, palaukiama kol iškils. Tešla turi būti tokio tirštumo, kad švirkščiama pro konditerinę tūtelę, išlaikytų formą. Jei tešla sušilusi — atvėsinama. Skardoje įtiestas pergamentinis popierius ištepamas riebalais ir pabarstomas miltais. Sausainėliai padaromi norimos formos ir kepami labai karštoje orkaitėje.

Reklama:

Komentarai (10)


  • Auksė 2017-02-19 17:23

    Aš myliu šitą receptą


  • Emilija 2017-02-19 17:20

    Wdnusdjjsjsjajahajajsbshshahajajajajsjjssujsjsj


  • Violeta 2016-06-11 21:36

    Super. As is pusantros normos dariau. Nedejau mieliu, bet kepiau su Malseno Self raising miltais. Uzdejau razinu, aguonu. Faini.


  • teskainis 2015-02-13 19:53

    Bet jus ir vistos ,man vyrui ir tai pasiseke is to recepto iskepti puikius,skanius sausainius


  • Gabrielė P. 2014-06-29 17:35

    Kažkaip nelabai, jau nelabai :/ tikslios info tai taip ir nėra. Ta prasme ne konkrečiai parašyta.. :/


  • Gabrielė 2014-06-29 17:31

    Lieva :(


  • mama 2010-11-12 11:58

    liuks nesuprant jus kvaisos


  • GUTE 2010-02-22 22:08

    tai kiek ten to sviesto,mieliu :-(


  • tomi 2010-02-22 20:50

    aciu .. 8-|


  • yjtu 2009-10-26 16:27

    siaip galetu buti ir tikslesnis receptas pvz.mieles kokios milteliais ar slapios, kiek laiko kepti, kokioj temperaturoj.... :-(


Daugiau receptų