70 gramų | krakmolas (bulvių) |
1 valgomasis šaukštas | kakava |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
10 vienetų | saldainiai („karvutė“) |
200 gramų | sviestas |
150 gramų | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
Išėmę susukame į rutuliukus ir apvoliojame cukraus pudroje ir ant viršaus įdedame gabalėlį saldainio. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 15 min.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprastuoliai sausainukai
- Imbieriniai sausainiai
- Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
- Sausainiai su riešutais
- Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
- Sausainiukai pailgiukai su varške
- Sausainiai su riešutais
- Baltijos pyragėliai
- Sūrinukai
- Avižiniai sausainiai
- Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
- Reino sausainiai
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Naminiai riestainiukai
- Kokosiniai sausainiai
- Paprasti lietuviški sausainiai
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
- Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
- Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
Songoko sausainiai
- Paruošimo laikas:
-
Krakmolas, bulvių,
70 gramų -
Kakava,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Saldainiai, „karvutė“,
10 vienetų -
Sviestas,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kambario temperatūros sviestą išsukame, sudedame cukrų, krakmolą, kakavą, miltus ir viską labai gerai išmaišome. Gautą masę įdedame į šaldytuvą 30 min.
Išėmę susukame į rutuliukus ir apvoliojame cukraus pudroje ir ant viršaus įdedame gabalėlį saldainio. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 15 min.
Skanaus!
Komentarai (7)
-
Salomeja Neris
2019-05-07 19:41
Dangiskas skonis, dievaitiska isvaizda
-
Paplaikis
2019-05-07 19:39
Gaminau savo merginai vardadienio proga, taip patiko, jog dabar praso kasdiena situ kept. Vyrukai - i virtuve bekit ir kepkit, nes veikia magiskai!
-
ieskau recepto
2015-05-03 22:12
Nuotrauka apetito nekelia. :D
-
vyzmantas
2011-10-31 21:30
liuks sausainiai rekomenduoju visiem
-
jonas
2011-09-30 23:31
labai skanus,trapus sausainiai