2 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldytų) |
1 valgomasis šaukštas | bandelės (MANTINGA mėsainių (pora)) |
2 vienetai | sūris („Cheddar“ (griežinėliai)) |
2 vienetai | svogūnai (mėlynieji, vidutinio dydžio) |
1 vienetas | pomidorai |
50 gramų | cukrus |
50 gramų | balzaminis actas |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | padažas (kepsnių) |
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į smarkiai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 min. patroškinkite viską silpname karštyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pusryčiai puodelyje
- Simo Jasaičio mėsainis
- Gardūs sumuštiniai su ananasu
- Karšti sumuštiniai
- Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
- Burgeris and laužo
- Burgeris
- Traškūs pusryčių skrebučiai
- Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
- Karšti sumuštiniai
- Sumuštiniai su pievagrybiais
- Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
- Pakepintos baltos duonos riekelės
- Apkepėlės "Majukai"
- Sotusis mėsainis
- Karši sumuštiniai su pelėsiniu sūriu
- Sūrio užkandis su totorišku padažu
- Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
- Sumuštiniai
- Ispaniški sandvičiai
Šefo Luko mėsainis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldytų,
2 vienetai -
Bandelės, MANTINGA mėsainių (pora),
1 valgomasis šaukštas -
Sūris, „Cheddar“ (griežinėliai),
2 vienetai -
Svogūnai, mėlynieji, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Pomidorai,
1 vienetas -
Cukrus,
50 gramų -
Balzaminis actas,
50 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Salotos
- Padažas, kepsnių
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Virtuvės meistro sukurtas jautienos ir karamelizuotų svogūnų derinys.
Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, sudėkite į smarkiai įkaitintą keptuvę, apliekite aliejumi, pakepkite 3 minutes. Tada supilkite cukrų ir Balzamiko actą. Dar 15 min. patroškinkite viską silpname karštyje.„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje.
Ant iškeptų maltinių uždėkite po sūrio lapelį.
Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, jautienos maltinius, pomidoro žiedus, karamelizuotus svogūnus ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.