1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
8 vienetai | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 stiklinė | žirniai (konservuoti) |
šiek tiek | druska |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Salotos „Sniegena“
- Salotos "Atgaiva"
- Rusiška mišrainė su grybais
- Škvalas
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Šventiškos salotos su argulomis
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
- Jūros gėrybių salotos
- Salotos Kalėdų stalui
- Makaronai su baklažanais
- Močiutės burokėlių salotos
- Mišrainė "Grybukas"
- Kumpio su sūriu salotos
- Pavasarinės salotos su vištiena
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Vištienos ir daržovių mišrainė
- Salotos su ančiuviais
- Kiaušinių salotos
- Sloksniuotas salotos
Salotos su pievagrybiais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Pievagrybiai,
8 vienetai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Žirniai, konservuoti,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pievagrybius supjaustyti ir pora minučių pakepinti įkaitintame alyvuogių aliejuje.
Smulkiai supjaustyti svogūną, kubeliais supjaustyti morkas, sudėti apkeptus pievagrybius, žirnelius, dėti grietinės ir pagardinti druska bei pipirais. Viską išmaišyti ir sudėti į salotinę.
Skanaus :)
Komentarai (6)
-
mm
2013-12-12 16:49
Prie ingredientu parasyta, - virtos ir žirneliai parašyta, kad konservuoti
-
Jolanta
2013-12-10 13:18
Pagal foto žirneliai panašu, kad marinuoti, bet morkos-nesuprasi.
-
Jolanta
2013-12-10 13:15
Žalias morkas ar virtas dėti? Žirneliai kokie įeina: marinuoti, šaldyti ar žali?