300 gramų | vištiena (krūtinėlė (virta ar rūkyta)) | |
200 gramų | slyvos (džiovintos) | |
400 gramų | pievagrybiai | |
300 gramų | agurkų ( švieži) | |
200 gramų | morkos ( koriejietiškos ) | |
šiek tiek | majonezas | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | krekeriai (sūrūs) | |
šiek tiek | špinatai | |
šiek tiek | ridikėliai | |
šiek tiek | kopūstai (mėlynieji) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rūkytos žuvies salotos
- Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Cezario salotos
- Kumpio mišrainė
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Kopūstų ir pomidorų mišrainė
- Mišarine "Paberžis"
- Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
- Vištienos ir daržovių mišrainė
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Vištienos ir ananasų mišrainė
- Salotos su rūkyta žuvimi
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Virtų pupų mišrainė
- Burokėlių ir brokolių salotos
- Silkė su troškintomis morkomis
- Žiemos mišrainė
- Salotos su silke
- Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
Mišrainė „Sanpaulija“
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena, krūtinėlė (virta ar rūkyta),
300 gramų -
Slyvos, džiovintos,
200 gramų -
Pievagrybiai,
400 gramų -
Agurkai, švieži,
300 gramų -
Morkos, koriejietiškos ,
200 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Krekeriai, sūrūs
- Špinatai
- Ridikėliai
- Kopūstai, mėlynieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
vištienos krūtinėlę, džiovintas slyvas, agurką supjaustome šiaudeliais. Grybus supjaustome, pasūdome, papipiriname ir apkepame aliejuje. Kai viskas paruošta pradedam „surinkinėti„ mišrainę. Ingredientus sudedam pasluoksniui pertepant majonezu. 1 sluoksnis – vištiena, 2 sluoksnis – džiovintos slyvos, 3 sluoksnis – grybai, 4 sluoksnis – agurkas, 5 sluoksnis – korietiškos morkos.
Papuošiame: gėlytes daromos iš ridikėlių supjaustytų griežinėliais ir padažytais mėlynųjų kopūstų sultimis, vidus - kiaušinio trynys. Lapeliai iš špinato. Vazonėlis iš krekerių.
Skanaus.
Komentarai