400 gramų | makaronai |
200 gramų | vyšninių pomidorų |
100 gramų | gražgarstės |
100 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | graikiniai riešutai |
30 gramų | parmezano sūris |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rizotas su baravykais
- Spagečiai a‘la Carbonara
- Sotūs pietūs
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Makaronai su faršu
- Nuostabioji paelija
- Spageti su pievagrybiais ir daržovėmis
- Vaikiški pietūs
- Makaronų apkepas
- Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
- Naminiai "Pappardelle" makaronai su grybais kumpiu, raudonąją cikorija, špinatais ir grietinėle
- Saidos filė su ryžiais
- Makaronai su faršu
- Lazanija su jautiena
- Plovas
- Jautienos čili su makaronais
- Daniškas plovas
- Makaronai su šonine
- Kukulaičiai su sultinyje virtais makaronais
- Makaronai su krevetėmis
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
400 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
200 gramų -
Gražgarstės,
100 gramų -
Alyvuogių aliejus,
100 mililitrų -
Graikiniai riešutai,
30 gramų -
Parmezano sūris,
30 gramų -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sudėkite gražgarstes (kelis lapelius pasilikite papuošimui) kartu su graikiniais riešutais, česnaku, druska ir pipirais į smulkintuvą ir įjunkite. Palaipsniui įdėkite parmezano sūrio, alyvuogių aliejaus.
Perpjaukite vyšninius pomidorus per pusę ir palikite juos kartu su česnaku, alyvuogių aliejumi bei druska ir pipirais tam, kad įsigertų aromatai.
Užvirkite prikaistuvį sūdyto vandens ir išvirkite 400 g makaronų (formai išlaikyti rekomenduojama Pasta Zara makaronai) pagal instrukcijas esančias ant pakuotės.
Įmaišykite gražgarsčių pesto padažą, atskiestą keliais šaukštais vandens, naudoto makaronų virimui ir sudėkite vyšninius pomidorus. Papuoškite gražgarstėmis.